طرز تهیه نخود برشته‌ی تند هندی ‏

Business man putting coin on pile of money on table with financial graph in blue color filter background

indian-spiced-roast-Echickpeas

نخودهای برشته تند، فوق العاده تردند، میان وعده ای پرادویه و کوچیک. این یکی ازمیان وعده هاییه که از خوردنش لذت ‏میبرین. ‏

مواد لازم: ‏

مخصوص ۱ و نیم فنجون.‏

  • ‏۲ فنجون نخود کنسروی، شسته و آبکش شده ‏
  • ‏۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو
  • ‏۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون ‏
  • ‏۱قاشق چایخوری شکر قهوه ای ‏
  • ‏۱ و ½ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • ½ قاشق چایخوری پودر گشنیز ‏
  • ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین ‏
  • ‏۱ قاشق چایخوری ادویه هندی ‏garam masala
  • کمی پودر فلفل مشکی ‏
  • کمی پودر فلفل قرمز، جهت مزه دار کردن ‏
  • ½ قاشق چایخوری نمک، جهت مزه دار کردن

    ‏ ‏

    آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه ‏

    زمان پخت: ۲۵ دقیقه ‏

    کل زمان: ۲ ساعت و ۳۵ دقیقه ‏

روش درست کردن: ‏

  1. فر رو از قبل در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۰۰ درجه سانتی گراد) گرم کنین. یه ورق آلومینیوم روی سینی فر پهن ‏کنین. ‏
  2. نخودها، آب لیمو، روغن زیتون، شکر قهوه ای، زیره سبز، گشنیز، دارچین، ادویه ‏garam masala، فلفل مشکی، فلفل قرمز و ‏نمک رو در کاسه ای با هم خوب مخلوط کنین. یه لایه از مخلوط نخود و مواد رو روی ورق آلومینیوم پخش کنین. ‏
  3. به مدت ۲۵ تا نیم ساعت نخودای مواد خورده رو در فری که از قبل گرم کرده بودین، بذارین تا برشته و ترد شن، تا وقتی که ‏نخودها کمی جمع شن و لکه های قهوه ای روی اونا نمایان شه؛ بعضی وقتا سری به اونا بزنین و کمی جابه جاشون کنین. بعد ‏از فر خارج کنین و اجازه بدین تا قبل از سرو در دمای اتاق خنک شن.‏

آشپزی مدرن