طرز تهیه نان زیتونی خوشمزه

Businessmen lift their arrow,teamwork

olive bread

اگه می خواید یه نون خوشمزه و متفاوت رو تجربه کنین پیشنهاد ما نون زیتونی است.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این دستور ساده نون احتیاجی به ورز دادن نداره و فقط با چند مواد و وسیله ساده خیلی راحت میشه اون رو درست کرد. فقط قبل از شروع باید چند نکته رو یادتون باشه:

مواد خشک رو وزن کنین. بهترین راه واسه اندازه گیری درجه غلظت مواد نون وزن کردن مواد خشکه.

فر خود رو بشناسین. اگه روی ۴۵۰ درجه تنظیم می کنین واقعا ۴۵۰ درجه فارنهایته؟

اگه زیتون دوست ندارین می تونین به جای اون از گوجه فرنگی خشک استفاده کنین.

مواد لازم نون زیتونی:

۱ پیمانه (۲۲۰ گرم) آب ولرم

۱ قاشق چای خوری (۴ گرم) مایه خمیر ترش

۱ قاشق چای خوری (۸ گرم) نمک

۲ و ¼ پیمانه (۳۰۵ گرم) آرد

۱۰ عدد زیتون بزرگ اسلایس شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

مواد دلخواه:

پنیر پارمزان رنده شده

۲ قاشق چای خوری رزماری

مایه خمیر و نمک رو به آب اضافه کنین و به مدت ۵ ثانیه به آرومی هم بزنین.

به آرومی آرد رو اضافه کنین و با هم زن (یا قاشق چوبی) هم بزنین تا به طور کامل مواد در آب حل شه و حبابای خشک در اون باقی نمونه. نتیجه خمیری آبکی به دست میاد.

روی ظرف رو با پلاستیک بپوشونین و بذارین در دمای اتاق به مدت ۲ ساعت بمونه.

(مرحله اختیاری)

خمیر رو کمی در یخچال بذارین. از اونجا که خمیر کمی چسبناکه با قرار دادن اون در یخچال کمتر به دستا می چسبد.

خمیر رو از یخچال بیرون بیارین و کف دستا رو آردی کنین.

روی سطحی که می خواین خمیر رو بذارین به اندازه کافی آردی کنین.

خمیر رو از ظرف بیرون بیارین و روی اون آرد بپاشید بعد خمیر رو به شکل توپ در بیارین.

خمیر توپی رو روی سطحی که آرد پاشیده اید بذارین و وسط خمیر رو با مشت ضربه بزنین. ۲ روش واسه صاف کردن خمیر هست: با دست یا با وردنه.

بعد از صاف کردن خمیر روی سطح زیتون (یا رزماری و پنیر به دلخواه) بریزین. کنارهای نون رو به سمت مرکز تا کنین و رول کنین و سر و ته خمیر رو بپیچونید و کمی به زیر تا کنین تا خمیر کوچیک تر از قالب شه. بعد خمیر رو داخل قالب چرب شده بذارین، روی اون رو بپوشونین و بذارین به مدت ۴۰ دقیقه بمونه.

فر رو روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنین و قالب رو به مدت نیم ساعت داخل فر بذارین.

روی خمیر با برس کمی روغن زیتون بمالید و بعد کمی هم نمک بپاشید.

نکته: قبل از قرار دادن قالب داخل فر، فر رو روی ۴۵۰ درجه ( به مدت ۱۰ دقیقه )گرم کنین.

olive bread

بعد قالب رو روی طبقه وسط فر بذارین و به مدت نیم ساعت در حالت بخار بذارین تا وقتی که روی نون قهوه ای طلایی شه.

در آخر نون رو از قالب بیرون بیارین، اسلایس کنین و تا وقتی که سرد نشده سرو کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن بدونیم