طرز تهیه نان ذرت تند بدون گلوتن

gluten-free-chilli-cornbread

پولنتا و ذرت منجمد می تونه یه جانشین بسیار مناسب واسه نونای دیگه باشه.

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: نیم ساعت

تقریبا آسون

ارزش تغذیه ای:

  • ۲۰۰ کیلو کالری
  • ۶ گرم چربی
  • ۲۹ گرم کربوهیدارت
  • ۳ گرم شکر
  • یه گرم فیبر
  • ۷ گرم پروتئین
  • ۱ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۲۰۰ گرم پولنتا
  • ۲۸۴ میلی لیتر آب دوغ
  • ۲۵ گرم کره
  • یه عدد فلفل چیلی تند
  • یه قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یه چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۵۰ گرم ذرت منجمد
  • ۲ عدد تخم مرغ زده شده

روش درست کردن:

  1. به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتاها رو تو یه ماهیتابه سرخ کنین و مطمئن شید که پخته س. گرما رو خاموش کنین نصف اونو درون کاسه بزرگ بریزین و آب دوغ رو به اون اضافه کنین. خوب ترکیب کنین و اجازه بدین به مدت دو الی سه ساعت درون اون بمونه.
  2. کره رو ذوب کنین و فر رو با دمای ۲۲۰ درجه از قبل گرم کنین. کره و باقی مونده مواد رو به ترکیب آب دوغ اضافه کنین.
  3. مواد داخل ماهیتابه رو درون فر بذارین و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.

علائم مریضی سلیاک و روشای درمان اون

چیجوری رژیم غذایی بدون گلوتن بگیریم؟

آشپزی بدون گلوتن آشپزی مدرن

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*