طرز تهیه نان تخمه ای

۳d illustration of economic growth background

Seed and Nut Bread

اگه به دنبال یه نون خوشمزه و متفاوت هستین ما نون با طعم آجیل رو به شما پیشنهاد میکنم.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این دستور نون که واسه اولین بار در رستورانی در کپنهاگ درست شده بی انتها ساده، خوشمزه و سیر کننده س به خصوص وقتی که همراه با مربا یا پنیر سرو شه. البته دستور جفت و جور این نون به طور کامل سلیقه ایه و هر نوع تخمه یا آجیلی که دوست داشته باشین می تونین به اون اضافه کنین.

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه بادام خام
  • ۱ پیمانه گردوی خام
  • ۱ پیمانه بذر کتون
  • ۱ پیمانه تخمه آفتابگردان
  • ۱ پیمانه تخمه کدو
  • ۱ پیمانه کنجد
  • ۵ عدد تخم مرغ
  • ۱ و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی

نکته:

از اون جایی که این دستور به طور کامل سلیقه ایه می تونین هر تخمه یا آجیلی که دوست دارین به اون اضافه کنین فقط باید نسبت پیمانه ها رو رعایت کنین “۲ پیمانه آجیل – ۴ تا ۵ پیمانه تخمه”

قدم اول:

فر رو روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین. تموم مواد رو تو یه ظرف بزرگ بریزین.

قدم دوم:

مواد رو با یه قاشق بزرگ خوب هم بزنین.

قدم سوم:

داخل قالب نون کاغذ روغنی بذارین.

قدم چهارم:

مواد رو داخل قالب بریزین و سطح روی اون رو با قاشق صاف کنین.

قدم پنجم:

قالب رو به مدت ۱ ساعت در فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارین. این نون کمی سفته و حالت خمیری نداره و وقتی روی اون با می زنید باید صدای توخالی داشته باشه.

در آخر نون رو اسلایس کنین تا خیلی راحت بتونین در طول روز همراه با مربا و پنیر سرو کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن بدونیم