طرز تهیه میگو فلفلی

روش درست کردن میگو فلفلی

امروز واسه شما عزیزیان دستور پخت غذایی رو آماده کرده ایم که در اون از میگو استفاده شده . به دلیل وجود فسفر فراوون ، این غذا واسه مغز بسیار به درد بخور هستش . پس با آلامتو همراه شید تا این غذایی دریایی رو خوشمزه رو درست کنین.

مواد لازم :

  • ۳۵۰ گرم ماکارونی لوله ای و یا هر شکلی که دوست دارین ( پیشنهاد ما لوله ایه )
  • یه چهارم فنجون کره
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یه عدد پیاز ، خرد شده
  • دو حبه سیر، خرد شده
  • یه عدد فلفل قرمز ، خرد شده
  • ۲۲۵ گرم قارچ ، تیکه شده
  • ۴۵۰ گرم میگو متوسط ، پوست کنده شده
  • ۴۰۰ گرم سس آلفردو
  • نصف فنجون پنیر رومانو یا پنیر پیتزا رنده شده
  • نصف فنجون خامه
  • یه قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • نمک به اندازه کافی
  • یه چهارم فنجون جعفری خرد شده

روش درست کردن :

یه قابلمه بزرگ جفت و جور می کنیم، آب رو درونش به جوش می بیاریم ماکارانی رو اضافه می کنیم و ۸ تا ۱۰ دقیقه اجازه می بدیم تا ماکارانی درون آب جوش پخته شه بعد آب کش می کنیم.

در همین بین یه ماهی تابه رو روی حرارت متوسط می گذاریم و روغن زیتون رو همراه کره ریخته و پیاز رو درونش تفت می بدیم تا رنگش کمی روشن شه حدود ۲ دقیقه و پس از اون سیر ، فلفل قرمز و قارچ رو به پیاز داغ اضافه می کنیم و هم می زنیم و حدود ۲ دقیقه تفت می بدیم.

میگو رو اضافه می کنیم و تفت می بدیم تا کمی رنگش صورتی شه بعد سس آلفردو ، پنیر رومانو و خامه رو اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه روی حرارت بالا می پزیم در آخر کار نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و با ماکارانی مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

روش درست کردن خرچنگ پخته و میگو

روش درست کردن قارچ شکم پر با میگو

شکل های جور واجور غذا با میگو غذاهای دریایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *