
مواد لازم:
- برنج ۵۰۰ گرم
- نخودفرنگی پخته ۲۵۰ گرم
- میگوی تمیز شده ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ تا ۲ عدد
- نمک، فلفل و ادویه به دلخواه
- گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
- زعفران به اندازه لازم
- روغن مایع به اندازه لازم
- کره ۲۵ گرم
روش درست کردن:
پیاز رو خلال کنین و در ماهیتابه ای با کمی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سرخ کنین. گوجه فرنگی های نگینی خرد شده رو هم اضافه کنین و بعد نخودسبز پخته، نمک، فلفل و ادویه رو اضافه کنین و میگوهای تمیز شده رو اضافه کنین. اینم بگیم که روش درست تمیز کردن میگو در شماره های قبل مجله هنر آشپزی توضیح داده شده.بعد از ۵ دقیقه مخلوط رو از روی حرارت وردارین و کره و زعفران آب کرده رو اضافه کنین. برنج رو آبکش کنین. لابه لای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزین و بذارین دم بکشه. بعد از دم کشیدن در ظرف مخصوص بکشین و روی اون رو با پیاز سرخ کرده و گوجه فرنگی نگینی شده تزیین کنین. نوش جون!
شکل های جور واجور غذا با میگو میگو هنر آشپزی
Leave a Reply