
مرغ آروم پز یکی از خوشمزه ترین غذاهاییه که با مرغ جفت و جور می شه و طرز پخت بسیار ساده ای هم داره.
مواد لازم :
- دو قاشق غذا خوری کره
- دو قاشق غذا خوری روغن نباتی
- چهار عدد سینه مرغ بدون پوست و استخون
- یه عدد پیاز ، خرد شده
- سه حبه سیر ، خرد شده
- دو قاشق چای خوری پودر کاری
- یه قاشق غذا خوری خمیر کاری
- دو قاشق چای خوری ادویه تندوری
- ۱۸۰ گرم رب گوجه فرنگی
- ۱۵ عدد هل سبز
- یه فنجون ماست کم چرب ساده
- ۴۰۰ گرم شیره نارگیل
- نمک به مقدار لازم
روش درست کردن :
کره رو درون یه قابلمه روی حرارت متوسط ذوب می کنیم و مرغ ، پیاز و سیر رو درونش اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می بدیم تا پیازها رنگشون شفاف و کمی نرم شن.
بعد به مواد پودر کاری ، خمیر کاری ، ادویه تندوری رو اضافه کرده و هم می زنیم و پس از ان رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به طور کامل مخلوط شه.
بعد مواد رو به آروم پز اضافه کرده و ماست ، هل و شیره نارگیل رو اضافه کرده و حدود ۴ تا ۶ ساعت اجازه می بدیم تا پخته شه.
در آخر هم هل ها رو جمع کرده و از ظرف خارج می کنیم.
آموزش آشپزی با گوشت مرغ (۸ اشتباه عادی)
روش درست کردن بال مرغ کبابی خوشمزه
آشپزی روز غذا با مرغ
Leave a Reply