طرز تهیه مرغ ماکارونی کاخون

Futuristic polygonal background. Triangular business wallpaper.

روش درست کردن مرغ ماکارونی کاخون

کاخون پخت و پز ترکیبی از غذاهای فرانسوی و جنوب کشوره که سبک پخت اون بسیار قویه و طعمی خوب و خوشمزه داره . پخت آسون و سریع، این غذا رو یکی از محبوب ترین غذاهای جهان لقب داده. این غذای خوشمزه به دلیل رنگای زیبایی که داره کودکان رو هم جذب خود می کنه! پس با مجله آشپزی همراه شید تا یه دستور پخت خاص رو یاد بگیرین.

مواد لازم :

  • ۱۲۰ گرم ماکارونی رشته ای
  • دو عدد سینه مرغ بدون استخون
  • دو قاشق چای خوری ادویه کاخون
  • دو قاشق غذا خوری کره
  • یه عدد فلفل قرمز ، تیکه تیکه شده
  • یه عدد فلفل سبز ، تیکه تیکه شده
  • چهار عدد قارچ تازه ، تیکه تیکه شده
  • یه عدد پیاز سبز ، خرد شده
  • یه فنجون خامه پر چرب
  • یه چهارم قاشق چای خوری ریحان خشک شده
  • یه چهارم قاشق چای خوری آب لیمو
  • یه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یه هشتم قاشق چای خوری پودر سیر
  • یه هشتم قاشق چای خوری فلفل مشکی
  • یه چهارم فنجون رنده شده پنیر پارمسان

روش درست کردن :

یه قابلمه جفت و جور می کنیم و درونش آب می ریزیم ، می جوشانیم بعد ماکارانی رو اضافه می کنیم و ۸ تا ۱۰ دقیقه یا اون زمان پخت می بدیم و پس از اون آبکش کرده و زیر آب سرد می بریم.

سینهای مرغ و ادویه کاخون رو درون یه نایلون می ریزیم و هم به هم می زنیم .

یکی ماهی تابه تقریبا بزرگ رو روی درجه متوسط گاز قرار می دیم و کره رو درونش آب می کنیم و مرغ رو به مدت ۵ تا ۷ دقیقه می پزیم تا کمی ترد شه. بعد فلفل قرمز ، فلفل سبز ، قارچ و پیاز سبز رو هم اضافه می کنیم و ۲ تا ۳ دقیقه هم می زنیم پس از اون خامه ، ریحان ، آب لیمو ، نمک ، پودر سیر و فلفل مشکی رو اضافه می کنیم.

گرما رو کاهش داده و بعد ماکارانی رو اضافه می کنیم و پنیر پارمیسان رو هم در آخر بر رویش می ریزیم.

غذا آماده س، از خوردن اون لذت ببرین…

آموزش آشپزی با گوشت مرغ (۸ اشتباه عادی)

روش درست کردن بال مرغ کبابی خوشمزه

غذا با ماکارونی غذا با مرغ