طرز تهیه مرغ عسلی

Honey-Baked-Chicken

مطمئنا از درست کردن این  مرغ با سس شیرین و تند اون پشیمون نمی شین.

مواد لازم واسه ۶ نفر

  • یه مرغ کامل
  • نصف لیوان کره
  • نصف لیوان عسل
  • یه چهارم لیوان خردل
  • یه قاشق چای خوری نمک
  • یه قاشق چای خوری ادویۀ کاری

دستورالعمل

قدم اول: دمای فر رو بروی ۱۷۵ درجۀ سانتی گراد بذارین.

قدم دوم: مرغ خود رو تیکه تیکه کرده و این قطعات رو درون یه ماهیتابۀ کم عمق بذارین طوری که پوست مرغ رو به بالا باشه. کرۀ آب شده رو با عسل، خردل، نمک و ادویۀ کاری ترکیب کرده و این سس رو بروی مرغ خود بریزین. بعد مرغ رو واسه ۷۵ دقیقه (یه ساعت و ربع) درون فر بذارین. هم اینکه خوبه اگه هر ۱۵ دقیقه در فر رو باز کرده و آب مرغ سر ریز شده از ماهیتابه رو بروی مرغ خود بریزین. پخت مرغ رو تا وقتی که به رنگ قهوه ای در اومده و نرم شده بود ادامه بدین.

مزه ای عالی داره، نظر شما چیه ؟

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*