آموزشی

طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا

مواد لازم واسه جفت و جور مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا :

  یه فنجون= پاستا با اندازه های کوچیک
دو قاشق سوپ خوری =روغن زیتون
نصف فنجون =سینه مرغ ( خرد شده به شکل مکعبای کوچیک )
نصف فنجون= پیاز خرد شده ( حدود نصف یه پیاز )
یه حبه =سیر خرد شده
۴۰۰ گرم =گوجه فرنگی خرد شده
یه فنجون= پنیر موزرل
یه چهارم فنجون= جعفری خرد شده
یه چهارم قاشق چای =خوری نمک
یه چهارم قاشق چای خوری= فلفل مشکی
یه چهارم فنجون =خرده نون
یه چهارم فنجون= پنیر پارمیسان رنده شده
یه قاشق سوپ خوری= کره

روش درست کردن مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا :

فر رو با گرما ۴۰۰ درجه فارنهایت داغ کنین . تو یه ظرف متوسط ، آب و نمک رو بجوشونین . بعد پاستا رو به اون اضافه کنین تا ترد شن و گاه به گاه اون رو هم بزنین ، بعد اونو آبکش کنین . در همون حال روغن زیتون رو تو یه ماهیتابه ریخته ، مرغ خرد شده رو در اون ریخته و حدود ۳ دقیقه اون رو بپزید . پیاز و سیر رو به اون اضافه کنین تا وقتی پیازها ترد شده و مرغ هم به طور کامل پخته شه . مخلوط مرغ رو به پاستا اضافه کنین . گوجه فرنگی ، پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل رو هم به اون اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط شن . روی سینی پخت فر رو کره مالیده و مخلوط رو روی اون بریزین . تو یه کاسه کوچیک ، خرده نون و پنیر پارمیسان رو با هم مخلوط کنین و روی پاستا بریزین . حدود نیم ساعت اون رو در فر بپزید تا روی اون قهوه ای – طلایی شه .

 

منبع : آشپزآنلاین

غذاای ایتالیایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *