طرز تهیه مرغ برشته اسپایسی

مرغ برشته اسپایسی

اگه از غذاهای تند خوشتون میاد پس باید خوشحال باشین چون امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو واسه شما یه دستور پخت استثنائی رو آماده کردیم.

این مرغ اسپایسی شما رو حیرت زده می کنه.

مواد لازم واسه ۶ نفر

  • یه مرغ کامل ۲ کیلوئی
  • یک و نیم قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • چهار حبه سیر، له شده
  • یه قاشق سوپ خوری پودر زیره
  • دو قاشق چای خوری پاپریکای دودی
  • یه قاشق چای خوری پودر دارچین
  • یه قاشق چای خوری زردچوبه
  • نصف قاشق چای خوری تیکه های فلفل تند
  • برگای تازۀ جعفری

دستورالعمل

قدم اول: داخل و خارج مرغ رو بشورید. اونو با دستمال کاغذی خشک کنین. مرغ رو با سینۀ رو به پائین بروی سطح کار خود بذارین. از قیچی آشپزخانه واسه بریدن یه طرف استخون ستون فقرات و دور انداختن اون استفاده کنین. مرغ  رو باز کنین تا صاف شه. اونو برگردونین تا سینۀ اونو به بالا باشه و فشارش بدین تا صاف شه. بالا رو زیر اون جا کنین. بعد مرغ رو درون یه ظرف آشپزی سرامیک یا شیشه ای بذارین.

قدم دوم: روغن، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، زردچوبه و تیکه های فلفل تند رو تو یه کاسه ترکیب کنین. به مقدار لازم نمک و فلفل به اون اضافه کنین. این ترکیب روغنی رو بروی مرغ  بمالید. اونو پوشونده و واسه ۱ ساعت یا طول شب اونو در یخچال بذارین تا ترکیب به خورد مرغ رود.

این نوشته را هم بخوانید :   طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر

قدم سوم: دمای فر رو روی ۲۰۰ درجۀ سانتی گراد بذارین. مرغ رو درون یه ظرف برشته کردن بذارین و اونو بپزید. بذارین مرغ تون واسه یه ساعت و ربع بپزه. در طول این مدت یه بار اونو برگردونین تا دو طرف اون خوب پخته شه. بعد واسه ۱۰ دقیقه اونو  بغل دستی بذارین تا خنک شه.

قدم چهارم: مرغ رو تیکه تیکه کنین. آب باقی مونده درون ظرف رو بروی اون بریزین و بعد با جعفری اونو تزئین کنین.

روش درست کردن مافین شکلات و کدو سبز

روش درست کردن نون برنجی

آشپزی مدرن غذای شب عید

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*