طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

Braised-Balsamic-Chickenطبخ این مرغ به نوعیه که هم با برنج و هم با پاستا می توان اون رو سرو کرد. لوبیا سبز هم غذای جانبی لذیذی واسه این مرغ به حساب میاد.

مواد اولیه مخصوص ۶ نفر:

  • ۶ تیکه سینه مرغ پوست کنده، بدون استخون
  • ۱ قاشق چایخوری پودرسیر
  • فلفل سائیده شده واسه طعم و نمک
  • ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز ریز خردشده
  • ۱ قوطی (برابر ۴۰۰ گرم) گوجه فرنگی ریز خردشده
  • ۱/۲ فنجون سرکه بالزامیک
  • ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • ۱ قاشق چایخوری ارگانو(پونه کوهی) خشک شده
  • ۱ قاشق چایخوری رزماری خشک شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده

لیست خرید رو چک کنین تا موردی رو از قلم نیفتد.

آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

آماده سازی مواد تا سرو: ۳۵ دقیقه

روش درست کردن :

پودر سیر و فلفل رو به دو طرف سینه های مرغ به طور کامل بمالید تا مرغ ها طعم دار شن.

روغن زیتون رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بذارین؛ مرغ طعم دار شده رو درون قابلمه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هر طرف اون رو سرخ کنین تا رنگ اون ها قهوه ای شه. بعد پیازها رو اضافه کنین به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت بدید تا رنگ اونا طلایی شه.

گوجه فرنگی های خرد شده رو درون قابلمه بریزین و با سرکه بالزامیک مرغ ها رو بپوشونین؛ جهت طعم دار کردن مواد ریحان، ارگانو، رزماری و آویشن رو اضافه کنین. اجازه بدید مرغ ها درون مواد به آرومی جوش بخوره تا به طور کامل پخته شه و درون اونا صورتی نمونه، در عین حال سرکه به خورد مواد بره که چیزی در حدود ۱۵ دقیقه زمان کافیه.

این نوشته را هم بخوانید :   طرز تهیه سوپ زنجبیل و هویج

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

غذا با مرغ

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*