طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

Braised-Balsamic-Chickenطبخ این مرغ به نوعیه که هم با برنج و هم با پاستا می توان اون رو سرو کرد. لوبیا سبز هم غذای جانبی لذیذی واسه این مرغ به حساب میاد.

مواد اولیه مخصوص ۶ نفر:

  • ۶ تیکه سینه مرغ پوست کنده، بدون استخون
  • ۱ قاشق چایخوری پودرسیر
  • فلفل سائیده شده واسه طعم و نمک
  • ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز ریز خردشده
  • ۱ قوطی (برابر ۴۰۰ گرم) گوجه فرنگی ریز خردشده
  • ۱/۲ فنجون سرکه بالزامیک
  • ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • ۱ قاشق چایخوری ارگانو(پونه کوهی) خشک شده
  • ۱ قاشق چایخوری رزماری خشک شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده

لیست خرید رو چک کنین تا موردی رو از قلم نیفتد.

آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

آماده سازی مواد تا سرو: ۳۵ دقیقه

روش درست کردن :

پودر سیر و فلفل رو به دو طرف سینه های مرغ به طور کامل بمالید تا مرغ ها طعم دار شن.

روغن زیتون رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بذارین؛ مرغ طعم دار شده رو درون قابلمه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هر طرف اون رو سرخ کنین تا رنگ اون ها قهوه ای شه. بعد پیازها رو اضافه کنین به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت بدید تا رنگ اونا طلایی شه.

گوجه فرنگی های خرد شده رو درون قابلمه بریزین و با سرکه بالزامیک مرغ ها رو بپوشونین؛ جهت طعم دار کردن مواد ریحان، ارگانو، رزماری و آویشن رو اضافه کنین. اجازه بدید مرغ ها درون مواد به آرومی جوش بخوره تا به طور کامل پخته شه و درون اونا صورتی نمونه، در عین حال سرکه به خورد مواد بره که چیزی در حدود ۱۵ دقیقه زمان کافیه.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

غذا با مرغ

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*