آموزشی

طرز تهیه ماکارونی و پاستا با سس آلفردو

یکی از عادی ترین سس های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم داره.

مهم نیس که از چه نوع پاستایی استفاده می کنین اما واسه پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب تر هستن.

مواد لازم:

  • پاستا ۵۰۰ گرم
  • کره نیم پیمانه
  • سینه مرغ ۳۰۰ گرم (پخته و تیکه تیکه شده)
  • جعفری کمی واسه تزئین
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

روش درست کردن:

تو یه ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزین و بذارین جوش بیاد. وقتی آب جوش اومد به اون نمک اضافه کنین. به آب در حال قل خوردن پاستا رو اضافه کنین.

در ظرف رو باز بذارین وگرنه پاستاها خمیر می شن. بذارین تا پاستاها بپزن. در این مدت یکی دو بار مخلوط رو هم بزنین.[عجله نکنین باید هنوز روش درست کردن سس آلفردو رو هم براتون بگیم]

همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگه کره رو آب کنین و مرغ رو به اون اضافه کنین و کمی تفت بدید. بعد نمک و فلفل و سس آلفردو رو به اون اضافه کنید و بذارین با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرن.

پاستاها که پخت؛ اونا رو آبکشی کنین و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشین و مخلوط مرغ و سس آلفردو رو به اونا اضافه کنین.

روش درست کردن سس آلفردو:

درست کردن سس آلفردو بسیار راحته و زمان زیادی نمی برد. بیشترین حد زمان پخت اون ۱۰ دقیقه س.

مواد لازم:

  • کره یه چهارم پیمانه
  • خامه یه پیمانه
  • سیر یه حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده یه پیمانه و نیم
  • جعفری تازه یه چهارم پیمانه (ریز شده)

روش درست کردن:

کره رو در تابه متوسط آب کنین. یادتون باشه گرما اجاق باید ملایم باشه. خامه رو به کره اضافه کنین و بذارین مخلوط واسه پنج دقیقه قل بخوره. بعد جعفری، سیر و پنیر رو اضافه کنین و مرتب و سریع مخلوط رو به هم بزنین و از روی حرارت اون رو وردارین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

روش درست کردن پاستای کلم بروکلی، بادام و لیمو

آشپزی مدرن روش درست کردن شکل های جور واجور سس روش درست کردن پاستا غذا با ماکارونی غذا با مرغ پاستا با سس آلفردو

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *