آموزشی

طرز تهیه ماهی خامه ای در خانه

Baked Fish with Dill Sour Cream Topping

پخت ماهی روشای مختلفی داره که هریک طرفداران خاص خود رو داره اگه می خواید یه دستور پخت جدید واسه ماهی داشته باشین با ما همراه شید.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ ماهی با روکش خامه و شید غذاییه خوشمزه و عالی واسه مهمونای خاص و در عین حال ساده و آسون واسه روزای پر مشغله.

مواد لازم:

  • ۴ فیله هر نوع ماهی سفید
  • ¾ فنجون خامه ترش
  • ½ قاشق چای خوری نمک + مقداری نمک واسه خوابوندن در گوشت ماهی
  • ½ قاشق چای خوری فلفل مشکی + مقداری فلفل واسه خوابوندن در گوشت ماهی
  • ½ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
  • ½ قاشق غذاخوری شید خشک کرده فریز شده (یا ۱ قاشق چای خوری شید تازه)
  • ۳ حبه سیر
  • ۳ عدد پیازچه
  • ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • آب نصف لیمو
  • ۱/۳ فنجون پنیر پارمزان

روش درست کردن ماهی خامه ای:

با ¾ فنجون خامه ترش شروع می کنیم. ½ قاشق چای خوری نمک، ½ قاشق چای خوری فلفل مشکی، پوست رنده شده لیمو و شید رو به اون اضافه می کنیم.

۳ حبه سیر رو پوست گرفته و رنده می کنیم. قسمت سفید پیازچه ها رو ریز ریز می کنیم. (قسمت سبز پیازچه ها رو واسه تزئین نگه دارین.)

½ قاشق چای خوری فللفل قرمز آسیاب شده (اگه غذای تند دوست ندارین می تونین کمتر فلفل بریزین.) و کمی آب لیمو به اندازه ¼ لیمو رو به مواد اضافه کرده خوب هم می زنیم و داخل یخچال کنار می ذاریم.

فر رو از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنین. دو طرف فیله های ماهی ذوب شده رو چاشنی نمک، فلفل مشکی، مقداری شید و کمی آب لیمو (۱/۴ لیمو) بزنین.

فیله ها رو روی سینی فر یا روی کاغذ روغنی بذارین و یه لایه نازک روی اونا خامه بریزین. بعد روی خامه ها پنیر پارمزان بریزین.

fish

بذارین فیله ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزه. البته بستگی به ضخامت فیله ها داره و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در حالت گریل بذارین تا روی ماهیا سرخ و مایل به قهوه ای شه.

روی ماهی رو با پیازچه ها تزئین کنین و همراه با سبزیجات تازه یا برنج بخورین.

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

روش درست کردن سوفله سالمون و اسفناج

آموزش شکلای جور واجور غذا با ماهی بدونیم غذاهای دریایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *