آموزشی

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل

ماهی با طعم زنجبیلاین ماهی زنجبیلی پر از طعم و مزه است، ترکیبی از طعم های شیرین و تند. نیم ساعت زمان واسه آماده سازی مواد نیاز دارین که ۲۰ دقیقه از اون به خوابوندن ماهی ها در مخلوطی از چاشنی ها اختصاص داره. دستور پخت این خوراک بسیار ساده و فوری اما دلچسب و لذیذه. شک نکنین عاشقش می شید!

مواد لازم مخصوص ۴ نفر:

  • ۳ قاشق سوپ خوری عسل
  • ۳ قاشق سوپ خوری سس سویا
  • ۳ قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک
  • ۱ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
  • ۱ حبه سیر له شده جهت مزه دار کردن
  • ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون
  • ۴ تیکه (برابر ۲۰۰ گرم) فیله ماهی
  • نمک و فلفل جهت مزه دار کردن
  • ۱ قاشق سوپ خوری روغن گیاهی

لیست رو چک کنین تا موردی از قلم نیفتد

  • آماده سازی مواد ۵ دقیقه
  • زمان پخت ۱۲ دقیقه
  • آماده سازی مواد تا سرو: ۳۷ دقیقه

روش درست کردن:

تو یه ظرف شیشه ای کم عمق عسل، سس سویا، سرکه بالزامیک، زنجبیل، سیر و روغن زیتون رو با هم مخلوط کنین. به تیکه های ماهی نمک و فلفل زده و داخل ظرف بذارین. اگه فیله های ماهی با پوست هستن به طرفی که دارای پوست هستن درون مواد بخوابونین. درب ظرف رو بپوشونین و اجازه بدید تا ماهی های مواد زده شده به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت کنن.

روغن رو درون ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم بذارین. ماهی ها رو از ظرف خارج کنین و مخلوط موادی رو که ماهی رو اون خوابانده بودین رو نگه دارین. هر طرف ماهی ها رو به مدت ۴ تا ۶ دقیقه سرخ کنین، هر طرف رو فقط یه بار برگردونین تا خوب سرخ شن و با چنگال امتحان کنین تا مطمئن شید که پخته ان. فیله های ماهی رو از ماهی تابه خارج کنین و در سینی مخصوص سرو بذارین و گرم نگه دارین.

موادی که ماهی رو در اون خوابانده بودین وردارین و در ماهی تابه ای بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا مواد قوام بیاد و لعاب بندازه. مواد قوام اومده رو با قاشق ورداشته و روی ماهی ها بریزین و فورا سرو کنین.

ارزش غذایی این خوراک در همه موادی که ماهی رو در اون خوابانده بودیم نهفتهه، البته بستگی به زمان مخلوط شدن مواد، ترکیبات، روش پخت و اندازه مصرف این مواد داره.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *