آموزشی

طرز تهیه لازانیا با کدو حلوایی بدون پاستا

Zucchini Lasagna

عاشقان لازانیا واسه یه دستور پخت خاص آماده باشین در این مطلب از مجله آشپزی آلامتو می خوایم یه روش درست کردن خاص واسه آماده کردن لازانیایی خوشمزه رو واسه شما عزیزان توضیح بدیم:

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این روزا همه تلاش دارن کربوهیدرات رو تا جای ممکن در برنامه های غذایی شون کم کنن. پس از دستور غذاهایی استفاده می کنن که کربوهیدرات کم داشته باشه. مطمئنا یکی از غذاهایی که تقریبا هممون به اون علاقه داریم لازانیا هست. اما کالری بالایی داره. پس می تونین به جای پاستا در این غذا از کدو استفاده کنین. کدوی سرخ شده می تونه جانشین خوبی واسه ورقه های پر کربوهیدرات لازانیا باشه. هم اینکه طعم غذا رو هم بهتر می کنه. از همه مهم تر این که با این غذا سبزیجات رو به یه وعده غذایی خود اضافه کردین.

مواد لازم:

  • ۲ عدد کدوی بزرگ
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • ۱ و ½ قاشق چای خوری فلفل مشکی
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز کوچیک خرد شده
  • ۱ عدد پیاز خرد شده
  • ۲ عدد کنسرو گوجه فرنگی
  • ۳ حبه سیر خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پونه خرد شده
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۴۰۰ گرم پنیر ریکوتا
  • ۲۰۰ گرم پنیر موزارلا
  • ۲۰۰ گرم پنیر پارمزان

روش درست کردن لازانیا با کدو:

فر رو روی دمای ۳۲۵ درجه گرم کنین. وقتی که فر در هر حال گرم شدن هست یه عدد سینی فر ۹ در ۱۳ رو با روغن زیتون چرب کنین.

کدوها رو شسته و ته اونا رو با چاقو ببرین. بعد لایه لایه با چاقو برش بدید و روی لایه های کدو نمک و فلفل بزنین.

تاوه رو روی دمای پایین اجاق گرم کنین. داخل اون رو روغن زیتون چرب کنین و بذارین روغن داغ شه.

اسلایسای کدو رو داخل تاوه بذارین. دو طرف کدوها رو به اندازه ای سرخ کنین که کمی قهوه ای رنگ شه.

حالا سس گوجه فرنگی رو آماده کنین. یه تاوه بزرگ رو ورداشته و داخل اون کمی روغن زیتون بریزین. سیر، فلفل و پیاز رو اضافه کنین و روی حرارت متوسط اجاق گاز بذارین. سس گوجه فرنگی رو اضافه کنین و بذارین پیاز، فلفل و سیر به مدت ۵ دقیقه در سس بجوشه. بعد ریحان و پونه و فلفل مشکی رو اضافه کنین. شعله گاز رو کم کنین و درب تاوه رو ببندین تا به مدت ۱ ساعت بپزه.

تخم مرغ و پنیر ریکوتا رو خوب هم بزنین تا با هم ترکیب شن.

سس رو از روی گاز وردارین و بذارین نیم ساعت سرد شه. بعد در غذاساز ریخته و روشن کنین تا سس نرم و یکدست شه.

zucchini-lasagna-2

در این مرحله همونطور که با ورقه های ماکارونی لازانیا درست می کنین با کدو درست کنین. نصف سس رو کف ظرف فر که از قبل چرب کرده بودین بریزین. روی اون یه لایه از کدوهای سرخ شده بچینید. بعد روی اون یه لایه از مخلوط تخم مرغ و پنیر ریکوتا بریزین و بعد یه لایه پنیر موزارلا بریزین.

همون مراحل رو دوباره از لایه کدو به بعد تکرار کنین. در آخر روی اون پنیر پارمزان ریخته و روی ظرف رو با فویل بپوشونین.

لازانیا رو به مدت ۴۵ دقیقه در فر بذارین.

فویل رو وردارین، دمای فر رو روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) بذارین تا به مدت ۱۵ دقیقه دیگه بمونه.

روش درست کردن لازانیای خوشمزه در آروم پز

دستور پخت لازانیای کدو سبز به همراه گوشت بوقلمون

آشپزی مدرن بدونیم طرز پخت شکل های جور واجور لازانیا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *