طرز تهیه لازانیا بادمجان و اسفناج

Eggplant-Lasagna-recipe

اگه می خواین یه غذای خوشمزه و در عین حال مقوی رو تجربه کنین پس همین الان پخت خوراک بادمجان و اسفناج رو با این دستور پخت خاص شروع کنین.

مواد لازم

  • بادمجان بزرگ:۲ عدد
  • نمک:۱ قاشق سوپخوری
  • روغن گیاهی:۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون:۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ خرد شده:۲ عدد
  • حبه سیر خرد شده:۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی له شده:۴۰۰ گرم
  • آب داغ:۲ فنجون
  • آب مرغ:۲۰ گرم
  • فلفل قرمز:۱ عدد
  • رزماری:۱ قاشق چایخوری
  • پنیر فتای ریز شده:۲۰۰ گرم
  • پنیر ریکوتا:۲۰۰ گرم
  • خامه: نصف فنجون
  • جعفری خرد شده:۲ قاشق سوپخوری
  • زیتون مشکی خرد شده: نصف فنجون
  • اسفناج: نصف بسته
  • پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجون

دستور پخت

فر رو روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم.

بادمجانها رو پوست گرفته و اونا رو برش می دیم و در آب نمک می خوابونیم و بعد اونا رو آبکشی می کنیم.

روغن گیاهی رو داخل ماهی تابه می ریزیم و اون رو داغ می کنیم، بعد بامجانها رو داخل اون ریخته و اونا رو تفت می دیم تا طلایی شن. بعد همه بادمجانها رو از ماهی تابه بیرون آورده و روغن زیتون رو داخل اون می ریزیم و روی حرارت متوسط می ذاریم. پیاز خرده شده رو درون اون می ریزیم و بعد سیر و رب گوجه فرنگی رو به اون اضافه می کنیم و بمدت ۱ الی ۲ دقیقه اونا رو تفت می دیم.

این نوشته را هم بخوانید :
طب سنتی و ریه

آب داغ، گوجه فرنگیهای له شده، آب مرغ، فلفل قرمز و رزماری رو به مواد داخل ماهی تابه اضافه می کنیم و می ذاریم بمدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط اجاق بپزه.

پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون رو داخل مخلوط کن می ریزیم و به طور کامل اونا رو با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شن.

۳ الی ۴ قاشق از سس گوجه ای رو که آماده کردیم داخل سینی فر می ریزیم و اون رو پهن می کنیم. بعد روی اون رو با یه لایه از برگهای اسفناج می پوشونیم بعد روی اون رو یه لایه بادمجان سرخ شده قرار می دیم. بعد از اون ۶ الی ۷ قاشق از سس گوجه رو روی بادمجانها می ریزیم و لایه بعدی اسفناج رو روی اون می ذاریم و همه مواد رو به ترتیبی که گفتیم لایه لایه روی همدیگه قرار می دیم. آخرین لایه رو با پنیر پارمسان می پوشونیم و بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فر می ذاریم و بعد از اینکه به طور کامل طلایی شد اون رو از داخل فر بیرون میاریم.

روش درست کردن سالاد بادمجان و عدس + سس ماست

روش درست کردن ساندویچ بدون گوشت بادمجان و پنیر بز

آشپزی مدرن طرز پخت شکل های جور واجور لازانیا غذا با بادمجان غذای شب عید

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*