آموزشی

طرز تهیه لازانیای خوشمزه در آرام پز

اگه لازانیا غذای مورد علاقه شماس پس باید تلاش کنین شکلای جور واجور طرز پخت اونو یاد بگیرین.

به گزارش آلامتو و به نقل از درنگ؛ راه جدیدی واسه پخت لازانیا به شما نشون می دیم؛ پختن اون در آروم‎پز …

شاید خیلی از غذاها طبیعتا در آروم‎پز پخته شن اما وقتی به غذاهایی که در تابه درست می‎شن فکر کنین، براتون سخته که اونا رو در آروم پز تصور کنین. پیشنهاد ما به شما اینه دفعه بعد که خواستین لازانیا درست کنین، پخت اون در آروم پز رو امتحان کنین.

البته کلیه مواد لازم واسه درست کردن اون مشابهه و باید همه چیز همون طور باشه که واسه درست کردن لازانیا در تابه یا فر استفاده می‎شه. اما واسه آروم پز گزینه‎های دیگری هم هست. مثلا اضافه کردن پیاز به لازانیاها هنگام پختن می‏ تونه طعم خوبی به اون بده.

بهترین مواد واسه جفت و جور اون ۱۶ نودل لازانیا، ۶ فنجون اسفناج، دو فنجون موزارلا، یه چهارم یه فنجون پنیر پارمسان، چهار حبه سیر، گوجه فرنگی میکس شده به مقدار دلخواه، نمک و فلفل مشکی به مقدار دلخواهه. هم اینکه می‎توان مقداری سس بهش اینو هم به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین گفتن، این سس می‎تونه کچاپ معمولی باشه.

واسه درست کردن سس لازانیا باید گوجه میکس شده رو با فلفل و نمک و سیر مخلوط کنین. می‎تونید کچاپ رو هم به اون اضافه کنین. این سس رو وقتی که لازانیا رو در آروم پز قرار دادین می‎تونید روی اون بریزین و پیازها رو هم می‎تونید به صورت حلقه روی اون خرد کنین.

لایه‎ لایه‎های نودل لازانیا رو به طور مرتب روی اون بچینید و دوباره این روند رو تکرار کنین، اندازه پنیر موزارلا و پارمسان به انتخاب و سلیقه خودتون می‎تونه بیشتر هم باشه.

مزیت پخت لازانیا در آروم پز اینه که می‎تونید ارتفاع اونو بیشتر کنین و حتی مشکلی واسه چیدن لایه‎ها تا نزدیکی در آروم پز همه وجود نداره.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *