طرز تهیه قزل آلای شکم پُر

trout-recipe

مواد لازم واسه ۴ نفر:

  • قزل آلای درسته ۴ عدد
  • آب لیموترش ۱ عدد
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • سیر ۲ حبه
  • شید خشک ۴ قاشق چایخوری
  • جعفری تازه ۴ قاشق چایخوری
  • پنیر فتا ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • ژامبون چرب ۲۰۰ گرم
  • پیاز کوچیک نگینی خرد شده ۲ عدد
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • آب سبزیجات (قرص سبزیجات) ۱۲۵ میلی لیتر

روش درست کردن:
فر رو با گرما ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنین تا گرم شه. شکم ماهی رو شکاف بدین تا پهن شه. تیغ وسط رو خارج کنین. داخل شکم ماهی رو با آبلیمو و نمک مزه دار کنین. سیر رو خرد کرده با سبزیجات، پنیر و نمک و فلفل مخلوط کنین و با این مواد شکم ماهی رو پر کنین. ماهی رو در ورقه های ژامبون درسته پیچیده و با نخ محکم کنین. ماهی رو به مدت نیم ساعت در کره، داغ کرده داخل فر بذارین تا مغز پخت شه.پیازهای نگینی رو با کره سرخ کرده، آب سبزیجات رو اضافه و به مدت ۵ دقیقه بذارین تا بپزه. در مرحله پایانی پخت (۱۰ دقیقه آخر) روی ماهی بریزین.
این ماهی در کنار پوره سیب زمینی و کاهو سرو می شه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *