طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب

Fishes in group leadership concept.Vector

روش درست کردن فیله گوشت با لعاب سیب

امروز واسه شما عزیزان روش درست کردن غذای جدیدی رو آماه کردیم که با امید به اینکه درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.

این غذا بسیار کامله و واسه نهار بسیار مناسبه . به دلیل وجود سیب در این غذا کودکان هم از این غذا لذت میبرن.

مواد لازم :

  • یه قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۵۰۰ گرم فیله گوشت گوسفند
  • نمک و فلفل مشکی به اندازه کافی
  • دو قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده
  • نصف پیاز شیرین ، تیکه شده
  • یه عدد سیب بزرگ تیکه تیکه شده
  • نصف فنجون سرکه سفید
  • یه فنجون ژله سیب
  • دو قاشق غذا خوری سرکه بلسان

روش درست کردن :

اول فر رو روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت ) قرار می بدیم و ظرف مخصوص فر رو چرب می کنیم.

تو یه ماهیتابه بزرگ روغن زیتون رو ریخته و گرم می کنیم و فیله گوشت رو کمی تفت می بدیم تا دو طرفش قهوه ای شه. بعد از روی اجاق برمی داریم و نمک و فلفل مشکی و جعفری رو اضافه می کنیم .

حال پیاز و سیب رو روی ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه تفت می بدیم بعد سرکه سفید رو اضافه می کنیم تا بجوش آید بعد به فیله گوشت اضافه می کنیم.

بعد ژله سیب و سرکه بلسان رو تو یه کاسه می ریزیم و تا به طور کامل مخلوط شه به هم می زنیم و روی فیله گوشت می ریزیم.

بعد فیله رو به فر منتقل کرده و دما رو به کمترین دما فر حدود ۷۰ درجه سانتی گراد کاهش داده و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه اجزه می بدیم بپزه و پس از بیرون آوردن از فر ۱۰ دقیقه استراحت داده و برش می بدیم.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن