آموزشی

طرز تهیه فلافل عربی

آموزش درست کردن فلافل عربی

فلافل عربی همیشه طرفداران خاص خود رو داشته اگه شمام عاشق مزه فلافل هستین پس با مجله آشپزی ما همراه باشین.

موارد لازم:

  • نخود خیس شده ۵۰۰ گرم
  • سیر ۴ حبه
  • آرد نخودچی۲ ق غ
  • نمک ،فلفل ، ادویه دلخواه به اندازه لازم

دستور پخت فلافل عربی

من نخود رو ۴۸ ساعت تو آب گذاشتم تا خیس بخوره البته روز دوم گذاشتمش تو یخچال و آبشو هم عوض کردم چون بوی بدی میدهبعد وقتی که آبش رفت ۲-۳ بار چرخ میکنیم من ۲ بار چرخش کردم به همراه چند حبه سیر مقدارش به خودتون بستگی داره . آخرشم واسه نیم کیلو نخود ۲-۳ قاشق آرد زدم و نمک و کاری و زنجبیل و فلفل قرمز هر قدر که دوست دارین.

بعد تو یه ظرف روغن ریختم در حدی که روی فلافلا رو بگیره.

وقتی روغن حسابی داغ شد (چون قالب مخصوص فلافل نداشتم) به اندازه یه قاشق از مواد برداشتم و یه دایره کوچواو تخت درست کردم و تو روغن انداختم .

نکات مربوط به فلافل عربی

از اونجایی که نخود یه کم سنگینه و نفاخ من پوست شو گرفتم که زیاد پیشنهاد نمی کنم چون کار سختیه اصلاً لازم هم نیس و ریختم تو آبکش که خشک بشه و آبی نداشته باشه .

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

بازنشر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *