طرز تهیه فلافل خوش طعم

همراه روزای بی پولی و شکم سیر کنی فوق العاده که در هر کوی و برزنی به اون دسترسی دارین. این شامی گیاهی که برخلاف تصور عمومی سابقه ای بسیار بالاتر از عربی داره، به دوران فرمانروایی فینیقی ها در محدوده شام و حلب قبلی و سوریه و لبنان فعلی برمیگرده. شک نکنین که جفت و جور اون در خونه مزه و کیفیتی بسیار بهتر داره. علاوه بر اون، مایه باقی مونده رو می تونید قالب زده و در ظرف در بسته تا ۳ ماه داخل فریزر نگهداری کرده و در موقع مقتضی اون رو سرخ کرده و نوش جون کنین. جالبه بدونین نام این شامی در عراق طعامیهه که به معنی «خوردنی» است.

روش درست کردن فلافل به روش حرفه ای و خوش طعم

مواد لازم واسه ۲۵ تا ۳۰ فلافل:

  •   نخود: ۷۵ گرم، خیسانده
  •   باقلا زرد: ۵۰ گرم، خیسانده
  •   پیاز متوسط: یه عدد، رنده شده
  •   سیر: ۳ حبه، رنده شده
  •   سیب زمینی متوسط: یه عدد، آب پز
  •   آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  •   خمیر میان یه نون ساندویچی
  •  زیره سفید: ۲ قاشق چای خوری
  •  فلفل مشکی: یه قاشق چای خوری
  •  فلفل قرمز: یه قاشق چای خوری
  •  زردچوبه: ۲ قاشق چای خوری
  •  تخم گشنیز: ۲ قاشق چای خوری
  •  روغن مایع: به اندازه لازم
  •  نمک: به اندازه لازم

روش جفت و جور فلافل:

۱ – نخود و باقلا زرد رو از طریق غذاساز یا چرخ گوشت خمیر کنین. خمیر وسط نون رو تو یه چهارم پیمانه آب خیس کرده و چنگ بزنین. همه مواد و  ادویه رو با هم مخلوط کرده و ورز بدین تا خمیری نرم و یکدست جفت و جور شه نمک اون رو اندازه کنین.

۲ – روغن رو روی شعله متوسط تو یه قابلمه کوچیک داغ کنین. قالب فلافل رو در روغن بزنین تا چرب شه. با قاشق مایه رو داخل قالب زده و قالب رو در روغن برگردونین. در هر نوبت، بسته به اندازه قابلمه ۴ یا ۵ فلافل در روغن بندازید. به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین مقدار روغن باید به اندازه ای باشه که فلافل ها در اون شناور باشن.

نکته:

۱ – خمیر مایه فلافل باید طوری باشه که اگه قالب رو سر و ته بگیرین به آرومی از اون جدا شه.

۲ – اگه خمیر سفت بود، کمی آب به اون اضافه کنین تا به غلظت لازم برسه.

۳ – واسه اینکه بفهمین روغن داغ شده، کمی از مایه رو در روغن بندازید اگه مایه روی روغن اومد، به اندازه کافی داغ شده.

روش درست کردن دلمه گیاهی خوشمزه

دستور پخت کوفته تبریزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *