طرز تهیه فریتاتای مرغ و گوجه

Chicken-tomato-frittata

باقیماندۀ غذاهای قبلی رو واسه درست کردن این غذای خوشمزه و سریع استفاده کنین.

مواد لازم واسه ۴ نفر

  • مرغ باقیمونده
  • سیب زمینی، پیاز و سیر باقیمونده
  • گوجۀ باقیمونده
  • دو قاشق چای خوری روغن زیتون
  • یه کدوی متوسط، ورقه ورقه شده
  • ۸ تخم مرغ، تا حدی هم زده
  • ۲ قاشق پنیرِ پارمیزانِ رنده شده
  • برگ کاهو واسه سرو کردن

دستورالعمل

پوست و استخون مرغ باقیمونده رو دور بریزین. پوست سیر رو بکنین. مرغ، سیب زمینی، پیاز و سیر رو خورد کنین. اونا رو همراه با گوجه ها تو یه کاسه بذارین. روغن زیتون رو تو یه ماهیتابه بروی دمای متوسط گرم کنین. تیکه های کدو رو واسه یک تا دو دقیقه بپزید تا نرم شن. دما رو بروی متوسط بذارین. ترکیب مرغ رو اضافه کنین. واسه ۳ تا ۴ دقیقه اونا رو هم زده و بپزید تا وقتی که خوب گرم شدن. قبل از ادامه کار گریل رو با گرما متوسط روشن کنین. ۸ تخم مرغ هم زدۀ خود رو بروی ترکیب مرغ بریزین. ماهیتابه رو بچرخونین تا تخم مرغ خوب پخش شه. شعله رو روی درجۀ پائین بذارین. واسه ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا وقتی که تخم مرغ خودشو گرفت اونا رو بپزید. دو قاشق سوپ خوری پنیرِ پارمیزانِ رنده شده رو بروی اون بریزین.  بعد ماهیتابه رو در زیر گریل بذارین و واسه ۵ دقیقه اون رو بپزید. دو دقیقه وایسید، بعد غذای خود رو به بشقاب منتقل کرده و اون رو برش بدید. هنگام سرو کردن در کنار اون از برگ کاهو استفاده کنین.

آشپزی مدرن

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*