آموزشی

طرز تهیه غذای هندی کرما چیکن

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ اگه علاقمند به غذاهای هندی هستین کرماچیکن یا همون مرغ کرما می تونه پیشنهاد خوبی واسه شما باشه. این غذای خوشمزه و تند داخل سس پیاز، بادام هندی و ادویه جات جفت و جور می شه.

مواد لازم:

  • ۲ تا ۳ عدد سینه مرغ بدون استخون
  • ۴ حبه سیر
  • ۱ عدد زنجبیل تازه
  • ½ قاشق چای خوری زردچوبه
  • آب نصف لیمو
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۱ عدد فلفل تند
  • ½ قاشق چایخوری تخمه رازیانه
  • ½ پیمانه بادام هندی و مقداری اضافه واسه تزئین
  • ۳ قاشق غذاخوری ماست
  • ۲ قاشق غذاخوری کره + ۱ بند انگشت روغن
  • ۱ عدد چوب دارچین
  • ۳ عدد تخمه هل
  • ۱ قاشق چای خوری ادویه تند
  • ۱ قاشق چای خوری پودر تخمه گشنیز
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه
  • نمک
  • آب
  • گشنیز خرد شده

دستور جفت و جور:

سینه مرغ رو در اندازه های کوچیک مکعبی خرد کنین.

سیر و زنجبیل رو پوست گرفته و روی مرغ رنده کنین.

½ قاشق چای خوری پودر زردچوبه، ۱ قاشق چای خوری نمک و آب نصف لیمو رو به مرغ اضافه کنین و خوب هم بزنین و به همه جای مرغ برسه. بعد مرغ رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارین.

پیازها رو پوست گرفته و خرد کنین. فلفل رو هم خرد کنین و به همراه تخم گشنیز به پیاز اضافه کنین. مواد رو داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزین و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه آسیاب کنین تا تبدیل به پوره شه. بعد پوره به دست اومده رو کنار بذارین.

دوباره داخل همون ظرف مخلوط کن بادام هندیا رو همراه با ۳ قاشق غذاخوری ماست مخلوط کنین. (نیاز نیس ظرف مخلوط کن رو بشوئید.) شاید در این مرحله نیاز باشه که کمی آب به مواد اضافه کنین.

کره رو داخل تاوه روی شعله بذارین و به اندازه ۱ بند انگشت هم روغن اضافه کنین تا کره نسوزد.

crema-chicken-3

پوره پیاز رو به روغن اضافه کنین و به مدت ۶ الی ۷ دقیقه سرخ کنین تا به طور کامل خشک شه و روغن از اون جدا شه. در این مرحله باید به طور کامل صبور باشین تا خامی پیاز که ماده اولیه ما رو تشکیل میده گرفته شه.

در مرحله بعد دارچین، هل، ادویه تند، فلفل قرمز، پودر گشنیز و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنین و مواد رو به مدت ۱ الی ۲ دقیقه سرخ کنین.

در این مرحله مرغا رو به مواد داخل تاوه اضافه کنین و خوب هم بزنین تا مرغا نیمه پز شه.

crema-chicken-2

بعد کمی آب اضافه کنین تا سس غذا درست شه. مقدار آب بستگی به اندازه غلظتی که می خواین داره. نمک رو اضافه کنین و بذارین روی حرارت متوسط بپزه.

در آخر کمی خامه سنگین و به اندازه یه مشت گشنیز خرد شده به مواد اضافه کنین.

بعد روی اونو با بادام هندی، گشنیز و زنجبیل تزئین کنین و با برنج بخورین.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *