طرز تهیه عدس بل حمود، عدس با آب‌لیمو ‏

کل زمان: ۵۵ دقیقه

آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۴۵ دقیقه

با هزاران خوش حالی از طرف ناهدا صلاح. ارسالی واسه تورجهانی زر.

مواد لازم:

مخصوص ۸ تا ۱۰ نفر

  • ۶۵۰ گرم عدس مشکی، برابر ۳ فنجون( بهترین جانشین واسه اون عذس سبز فرانسویست)
  • ۱ لیتر آب
  • ۲ عدد سیب زمینی، پوست کنده، خردشده
  • ۲ قاشق سوپ خوری آرد
  • ۶ حبه سیر، له شده
  • ¼ فنجون گشنیز، خردشده
  • ¼ فنجون آب لیمو
  • کمی نمک
  • کمی فلفل

روش درست کردن:

  1. عدس ها رو با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بذارین تا بپزن. سیب زمینی ها رو بیافزائید و اجازه بدید ۱۵ دقیقه ی دیگه با هم بپزن، بعضی وقتا مواد رو هم بزنین تا عدس ها نرم شن.
  2. سیر و گشنیز رو با ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون سرخ کنین تا نرم شن. بعد به عدس رو بیافزائید.
  3. آرد رو در ۲ قاشق سوپ خوری آب حل کنین و به عدس اضافه کنین.
  4. اجازه بدید همه مواد به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزن، بعضی وقتا اونا رو هم بزنین تا نسوزند و نچسبند. قبل از سرو آب لیمو رو به اون بیافزائید.
  5. این غذا رو هم می توان گرم و هم سرد با نون پیتا( تافتون) به عنوان پیش غذا سرو کرد.