آموزشی

طرز تهیه صبحانه گرانولا

این صبحونه واسه کودکان بسیار لذت بخش هستش به دلیل اینکه کودکان که صبحونه دوست ندارن با دیدن ظاهر این غذا به سرعت جذب اون شده و از خوردن اون لذت میبرن.

مواد لازم :

این مواد واسه ۶ نفره در صورت نیاز میشه اونا رو به یه نسبت افزایش و یا کم کرد.

  • اسپری پخت و پز
  • یه چهارم فنجون له شده
  • یه چهارم فنجون عسل طبیعی
  • نصف قاشق چای خوری عصاره بادام
  • یه و یه چهارم فنجون جو
  • نصف قاشق چای خوری
  • یه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • سه فنجون ماست

روش درست کردن :

شش عدد فنجون حد الامکان سفالی کوچیک رو به اسپری پخت و پز آغشته می کنیم تا مواد به ظرف نچسبد.

موز ، عسل و عصاره بادام رو با هم در یه کاسه می ریزیم و به هم می زینیم تا یه دست و صاف شه بعد جو ، دارچین و نمک رو با هم در ظرف دیگری می ریزیم و به هم می زنیم تا به طور کامل مخلوط شن حال محتویات دو ظرف رو با هم مخلوط می کنیم تا خوب با هم مخلوط شن.

حال مواد رو درون فنجانا ریخته و به طور کامل فشار می دیم و یه دست می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دیم .

پس از خارج کردن از یخچال فر رو روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار داده ، موادی که به مانند کلوچه شدن رو از فنجون بیرون میاریم و درون فر قرار می دیم و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه می ذارم بپزه پس از پخت دوباره کلوچها رو درون فنجون بر می گردونیم و اجازه می دیم سرد شه بعد فنجانا رو تا آخر از ماست پر می کنیم و آماده سرو می شه.

می تونین واسه تزیین ، از برشای میوه استفاده کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *