طرز تهیه سویچه صدف

سویچه صدف

مدت زمان کلی : ۴۵ دقیقه

واسه ۸ نفر

اطلاعات تغذیه ای:

۶۳ کالری، ۲ گرم چربی، ۱۴ میلی گرم کلسترول،۰ گرم فیبر، ۷ گرم پروتئین، ۴ گرم کربوهیدرات، ۲۹۳ میلی گرم سدیم، ۰ میلی گرم آهن، ۸ میلی گرم کلسیم

شما می تونید این غذا رو با نون مکزیکی سرو کنین.

مواد لازم واسه جفت و جور سویچه:

  • یه قاشق غذاخوری پیازچه سبز خرد شده
  • یه حبه سیر خرد شده
  • یه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • نصف فلفل دلمه ای زرد
  • نصف فلفل دلمه ای قرمز
  • دو قاشق چایخوری هالاپینیو(فلفل)
  • نمک و فلفل مشکی به مقدار لازم
  • به اندازه دلخواه زنجیبل
  • آب دو عدد لیموی تازه
  • یه قاشق غذاخوری روغن دانه انگور
  • ۴۵۳ گرم صدف تمیز شده

روش درست کردن:

  1. پیازچه، سیر، گشنیز، فلفل های دلمه ای، هالاپینیو، یه چهارم قاشق چایخوری نمک، زنجبیل، آب لیمو و روغن رو تو یه کاسه بزرگ ترکیب کنین. صدف ها رو به اون اضافه کنین و خوب هم بزنین. روی اون رو با کیسه پلاستیکی بپوشونین و به مدت نیم ساعت تا ۳ ساعت در یخچال بذارین. بعد با نمک و فلفل مشکی سرو کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *