آموزشی

طرز تهیه سوپ هویج با پرتقال و زنجبیل

سوپ هویج

پخت سوپ هویج رو شاید هممون بدونیم اما یه سوپ هویج متفاوت با طعمای قدیمی شاید براتون باحال باشه؛ در این دستور آشپزی شما با روش درست کردن یه سوپ هویج خوشمزه که در اون از آب پرتقال و زنجبیل هم استفاده شده آشنا میشین.

مواد لازم

  • ۱قاشق سوپخوری روغن کنولا
  • ۱عدد پیاز خرد شده
  • ۶ عدد هویج خرد شده
  • دو سوم فنجون آب پرتقال
  • ۲ ریشه رنده شده زنجفیل
  • ۲ فنجون آب مرغ
  • ۲ فنجون آب
  • یه چهارم فنجون خامه
  • مقداری نمک و فلفل

دستور پخت

سبزیجات رو به طور کامل خرد کنین.

پیاز رو داخل قابلمه ریخته و بمدت ۳ دقیقه اون رو در روغن سرخ کنین. بعد هویج، آب پرتقال، زنجبیل، آب و آب مرغ رو اضافه کنین. بذارین مواد به جوش بیان پایه اجاق رو کم کنین و در ظرف رو ببندین، مواد باید در حدود ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزن.

سوپ رو داخل مخلوط کن بریزین تا پوره شه بعد اون رو داخل قابلمه بریزین. خامه رو به اون اضافه کرده و اجازه بدید چند دقیقه بجوشه. بعد فلفل و نمک رو به اون اضافه کرده و اون رو از روی اجاق وردارین. سوپ آماده سرو کردنه.

روش درست کردن سوپ چغندر قرمز

روش درست کردن سوپ زنجبیل و هویج

روش درست کردن شکل های جور واجور سوپ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *