آموزشی

طرز تهیه سوپ مرغ و رشته

سوپ مرغ

یه سوپ خوشمزه و مقوی واسه همه افراد خونواده

مواد لازم واسه سوپ مرغ

  • ۶ فنجون آب مرغ
  • ران مرغ بدون پوست و استخون
  • ۱ فنجون کرفس خورد شده
  • ۱ فنجون پیاز خرد شده
  • ۱ فنجون هویج کوچیک نصف شده
  • ۱ عدد شقاقل ( هویج وحشی) خرد شده و پوست گرفته شده
  • ۱ قاشق سوپخوری سیر خرد شده
  • ۱ عدد برگبو خشک شده
  • ۰.۲۵ قاشق سوپخوری فلفل خشک شده
  • ۲ فنجون رشته
  • ۰.۲۵ فنجون شید تازه خشک شده

دستور پخت سوپ مرغ

۱. آب مرغ، ران مرغ، کرفس، پیاز، هویج، سیر، فلفل، شقاقل و برگبو رو داخل ماهیتابه بزرگی می ریزیم و در اون رو می بندیم تا به جوش بیاد. پایه اجاق رو کم می کنیم و می گذاریم بمدت ۲۵ دقیقه بپزه. مرغ و سبزیجات باید به طور کامل پخته شن.

۲. برگبو رو از ماهیتابه خارج می کنیم و دور می اندازیم. مرغ رو به ظرف دیگری منتقل می کنیم تا به آرومی سرد شه. رشته رو به سوپ اضافه می کنیم و می ذاریم ۱۰ دقیقه با مواد بجوشه.

۳. در فاصله ای که رشته در حال پختن شدن با سوپه، ران مرغ رو با دست یا چنگال ریز ریز کرده، بعد اون رو همراه با شید به سوپ اضافه می کنیم.

روش درست کردن سوپ چغندر قرمز

روش درست کردن سوپ زنجبیل و هویج

آشپزی مدرن روش درست کردن شکل های جور واجور سوپ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *