طرز تهیه سوپ مرغ ، سیب زمینی و چغندر

soup

سوپ مرغ کاربرده های زیادی داره اما بعضی وقتا مزه اون تکراری می شه و اشتیاقی واسه خوردن اون نمی مونه پس باید به فکر دستور پختی جدید باشین.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این سوپ با مرغ خوشمزه میشه اما اگه سبزی خوار هستین می تونین مرغ رو خط بزنین و به جای مرغ از ساقه های سبزیجات استفاده کنین. مواد این غذا رو باید از قبل آماده کنین. مثلا سبزیجات رو خرد کنین و مرغ رو بپزید و ریش ریش کنین. این دستور سوپ که ترکیبی از چغندر، کلم، هویج و سیب زمینی با زنجبیل و خامه ترش هست به اندازه ای خوشمزه س که حتی اگه به چغندر علاقه نداشته باشین عاشق این سوپ میشین.

مواد لازم واسه ۶ نفر:

  • ½ پیاز
  • ۴ حبه سیر
  • ۲ عدد ساقه کرفس
  • ½ کلم کوچیک (سفید یا قرمز)
  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۱-۲ عدد هویج
  • ۲ الی ۳ عدد چغندر
  • ۲ عدد سینه مرغ
  • ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل مشکی
  • نمک به مقدار لازم
  • ۳ الی ۴ پیمانه آب مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری شید تازه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • آب یه عدد لیمو
  • خامه ترش واسه تزئین

روش درست کردن:

اول سبزیجات رو آماده کنین. پیاز رو از وسط دو نیم کنین و خلالی خرد کنین.

بعد حبه های سیر رو پوست گرفته و خرد کنین. ساقه های کرفس رو هم خرد کنین.

یه عدد کلم قرمز رو نصف کرده و مثل تصویر خرد کنین. خرد شده کلم باید به اندازه ۴ پیمانه باشه.

سیب زمینیا رو پوست گرفته و خلالی و نازک خرد کنین.

بعد هویجا رو درست مثل سیب زمینیا به شکل خلالی خرد کنین.

چغندرها رو پوست گرفته و مثل سیب زمینی خلالی خرد کنین. در این جا از ۲ عدد چغندر بزرگ (حدود ۴ پیمانه) استفاده شده اما بهتره ۳ عدد چغندر کوچیک استفاده کنین. چون چغندرهای کوچیک شیرین تر هستن.

حالا که تموم سبزیجات آماده شدن شروع به پخت سوپ می کنیم.

سوپ سبزیجات

روغن زیتون رو داخل قابلمه داغ کنین.

به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پیازها رو در روغن زیتون تفت می دیم تا وقتی که پیازها نرم و شفاف شن.

بعد سیر و کرفس رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم.

باقیمونده سبزیجات چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

نمک و فلفل به مقدار دلخواه اضافه می کنیم.

بعد آب مرغ رو اضافه می کنیم. (اگه دوست داشته باشین می تونین به جای آب مرغ آب سبزیجات اضافه کنین) و منتظر میشین تا آب بجوشه. بعد از جوشیدن درب قابلمه رو ببندین و شعله گاز رو کم کنین تا سوپ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزه.

وقتی که سوپ در حال پختنه می تونین مرغ رو آماده کنین. روی مرغا کمی نمک و فلفل بزنین، داخل تاوه کمی روغن زیتون بریزین و مرغا رو داخل تاوه بذارین و به مدت ۱۵ دقیقه درب تاوه رو ببندین تا مرغا بپزه.

بعد از این که مرغ آماده شد اون رو با چنگال ریش ریش کنین و به سوپ اضافه کنین.

بعد از این که سبزیجات پخته شدن شید تازه، سرکه سیب و آب لیمو رو به اون اضافه کنین. در صورت نیاز کمی هم نمک به اون بزنین.

حالا سوپ ما آماده س روی اون رو با خامه ترش و کمی شید تازه تزئین کرده و بخورین.

روش درست کردن سوپ چغندر قرمز

روش درست کردن سوپ زنجبیل و هویج

بدونیم روش درست کردن شکل های جور واجور سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *