آموزشی

طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج

Salmon and spinach souffle

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این بهترین غذاییه که میشه با کنسروهای سالمون جفت و جور کرد. غذایی ساده و سریع، پنیری و خوشمزه. بیایید همین الان با هم امتحان کنیم.

مواد لازم:

  • ۲ عدد کنسرو (۹۵۰ گرمی) سالمون
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ½ قاشق چای خوری جوز هندی
  • ۱۰۰ میلی لیتر شیر
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد
  • ۵۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۴۰۰ گرم اسفناج (پخته شده و خرد شده)
  • فلفل مشکی
  • پنیر رنده شده

سفیده و زرده های تخم مرغ رو از هم جدا کنین. سفیده رو اونقدر هم بزنین تا پف کنه.

کره رو روی گاز آب کنین. آرد رو هب اون اضافه کرده و تفت بدین. بعد شیر رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا مخلوط شه.

اسفناج، زرده تخم مرغ، آب لیمو رو به اون اضافه کنین و خوب هم بزنین.

ماهی سالمون رو اضافه کرده و خوب هم بزنین. بعد تاوه رو از روی گاز وردارین.

salmon-and-spinach-souffle-2

حالا با دقت سفیده رو در مواد فولد کنین. به این صورت که آروم مواد رو از زیر به رو بیارین تا خیلی هم زده نشه.

داخل ظرفی که می خواین مواد رو بپزید چرب کنین. بعد مواد رو داخل ظرف بریزین و روی اون رو با پنیر رنده شده بپوشونین. اگه دوست غذا تند باشه کمی هم فلفل به اون اضافه کنین.

ظرف رو داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) به مدت ۳۵ دقیقه بذارین. باید وقتی انگشت رو داخل اون فرو می کنین حالت فنری داشته باشه.

حالا سوفله آماده س نوش جون.

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

روش درست کردن ماهی خامه ای در خونه

آموزش شکل های جور واجور غذا با ماهی بدونیم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *