آموزشی

طرز تهیه سوشی سالمون و آواکادو

سوشی

عکس سوشی تزئینیه

مواد لازم واسه سوشی سالمون:

برنج مخصوص سوشی= ۲۰۰ گرم

برگه سوشی نوری=۳ عدد

آب= ۱ پیمانه

سرکه برنج= ۳۰ میلی لیتر

شکر = ۱ قاشق سوپخوری

نمک= ۱/۲ قاشق چایخوری

آواکادو =۱ عدد

قارچ= ۴ عدد

هویج متوسط=۲عدد

ماهی سالمون دودی = ۳ ورق نازک

( اگه تمایلی به به کار گیری سالمون که به صورت خام استفاده میشه ندارین می تونین از فیله مرغ ورقه شده که اونرو تفت دادین ویا میگو آبپز استفاده کنین ویا کلا گوشت رو حذف کرده و از سبزیجات استفاده کنین اما پیشنهاد من به شما اینه که یه بار هم که شده دستور اصلی رو درست کرده و به همراه واسابی و سویا سس اونرو امتحان کنین شرط میبندم خوشتون می اید )

روش درست کردن سوشی

اول همه سرکه شکر و نمک رابا هم مخلوط کنین و روی حرارت بذارین تا شکر و نمک در سرکه حل شه.آب و برنج سوشی (یه نوع برنج گرد ژاپنیه .اگه نتونستید این نوع برنج رو پیدا کنین از برنجی ایرونی به نام حسنی می تونین استفاده کنین که در این صورت آب ان متناسب با پخت همون برنج تنظیم میشه) رو در قابلمه بریزین در اون رو بذارین و حدود ۱۲ دقیقه بجوشونین .بعد اونرو از روی حرارت وردارین و آبکش کنین.(برنج گرد ژاپنی به همین روش پخته و نرم میشه ولی برنجهای دیگه زمان پختشان فرق میکنه در هر صورت باید برنج پخته و کمی نرم شن و حالت کته خودمون رو باید داشته باشه)برنج گرم رو داخل یه ظرف غیر فلزی بریزین ومخلوط سرکه رو به ارامی با برنج مخلوط کنین و اگه بتونین همزمان اونرو با یه بادبزن خنک کنین برنج شما حالت شیشه ای پیدا میکنه( اگه تو فصل تابستون بودین می تونین جلوی پنکه این کار رو انجام بدین)آواکادو هویج و قارچ رو باریک و بلند برش بدید.حصیر مخصوص رو روی سطح صافی پهن کنین(به جای حصیر مخصوص می تونین از حصیرهای معمولی و ریزبافت که به عنوان زیز بشقابی به کار میره استفاده کنین.)روی حصیر سلفون بکشین.برگه سوشی رو به صورتی که طرف براق انزیر باشدروی سلفون بذارین.دستهای خود رو با سرکه واب خیس کنین(سرکه رو به جهت بهداشت استفاده میکنیم)و مقداری از برنج برداریدو روی برگه سوشی بذارین و اونرو پهن کنین تموم برگه نوری رو بپوشونین اما از کنارهها ۱ سانتیمتر خالی بذارین و انتها راا همحدود ۲ سانت خالی بذارین اگه این کار رو نکنین سوشی شما در آخر خوب بسته نمیشه. ارتفاع برنج هم از نیم سانت کمتر باشه.حالا اول از ماهی سالمون ورقه شده در بالای برنج بذارین و روی ان هم اواکادو هویج و قارچ رو بذارین. بعد به کمک حصیر شروع به لوله کردن سوشی کنین و اینو هم به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین لوله کردن فشار هم بدین تا خوب بسته شه بعد از لوله کردن به ان شکل مربع بدین(مانند شکل آماده)بعد از تموم شدن کار با یه عدد چاقوی تیز که اونرو خیس کردین هر کدوم از برگهای سوشی نوری رو به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنین.

روش خوردن سوشی:

سوشی رو باید باسس سویاو ترشی زنجبیلم وواسابی (ترب کوهی فراوری شده که به رنگ سبزه و بسیار تنده) میل بفرمایید.باید مقدار کمی از واسابی رو در کمی سس سویا حل کنین سپسسوشی رو در اون بزنین و در دهن بذارین.

سوشی رو می تونین با شکل های جور واجور سبزیجات و غذاهای دریایی مانند ماهی سالمون ماهی تن(خام) میگو درست کنین اما به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین که اصل ان همیشه با مواد خامه اما شما می تونین از مواد پخته استفاده کنین اما ان تازگی و مزه اصلی رو نمیده.

سوشی غذای سالمیه؟

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

آشپز آنلاین روش خوردن سوشی غذاهای دریایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *