آموزشی

طرز تهیه سوتلاچ ( دسر معروف ترکی )

مواد لازم واسه سوتلاچ :

شیر= ۱ لیتر

برنج= نصف پیمانه

شکر= ۱ پیمانه

نشاسته گندم =۱.۵ ق .غ

زرده تخم مرغ =۱ عدد

وانیل =یه بسته کوچیک

کمی نمک( نوک قاشق چایخوری)

روش درست کردن سوتلاچ ( دسر معروف ترکی )

روش درست کردن سوتلاچ :

اول برنج رو ۳ تا ۴ بار خوب بشورید …. بعد با ۱ پیمانه آب و کمی نمک بعد برنج رو خیس کنین تا ساعتی خوب خیس بخوره . برنج رو در قابلمه روی حرارت بذارین تا خوب بپزه و برنجها به اصطلاح بشکفد… تو یه ظرف دیگه نشاسته گندم رو با شیر سرد مخلوط کنین بعد سرد سرد به اون زرده تخم مرغ رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین ( حدودا ۲ دقیقه با همزن دستی هم بزنین) بعد این مخلوط رو روی گاز گذاشته تا گرم شدن مخلوط فوق مرتب هم بزنین … مایه شیر که گرم شد با شکر به برنج پخته شده اضافه کنین و بعد وانیل یا سقز سفید رو هم اضافه کنین …..حدودا این مخلوط رو ۱۵ دقیقه دیگه بپزید …. ( بعضی وقتا هم بزنین تا ته نگیره) …. بعد مایع فوق رو در ظرفهای کوچیک ریخته و بذارین سرد شه…. نیاز به توضیحه این دسر رو میشه در ظروف سفالی کوچیک ریخته کمی بعد از سرد شدن و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گذاشت و وقتی روی دسر طلایی شد از فر بیرون آورد و نیمه گرم یا سرد سرو کرد….

دسر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *