طرز تهیه سس سالسا

Futuristic internet communication concept.

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

زمان کلی: ۳۵ دقیقه

مواد لازم واسه جفت و جور سالسای مکزیکی:

  • یه عدد فلفل دلمه ای سبز
  • یه دوم پیمانه پیاز خرد شده
  • دو یه دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • نمک واسه طعم بخشیدن
  • یه دوم قاشق چایخوری شکر
  • یه دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند
  • یه دوم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده(ارگانو)
  • یه قاشق چایخوری فلفل تند به همراه سرکه
  • سه و یه دوم قاشق چایخوری روغن واسه پخت

واسه سرو بهتره از چیپس ناچو استفاده شه.

روش درست کردن:

  1. یه دوم قاشق چایخوری روغن رو روی فلفلا بریزین و با چنگال اونو سوراخ کنین. روی شعله آتیش بذارین تا پوست اون تغییر رنگ دهد.
  2. اونو از روی شعله وردارین و در آب فرو ببرین. اجازه بدین کمی سرد شه.
  3. بعد از اینکه خنک شد، پوست اونو دربیارین و خرد کنین و کنار بذارین.
  4. سه قاشق چایخوری روغن رو تو یه ظرف نچسب گرما بدین، پیازها رو به اون اضافه کنین و روی حرارت متوسط به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدین.
  5. فلفلا رو به اون اضافه کنین و تفت بدین. اینکار رو به مدت یه الی دو دقیقه انجام بدین.
  6. گوجه فرنگی، نمک، شکر، پودر فلفل تند و پونه رو اضافه کنین و خوب هم بزنین. روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت بدین.
  7. فلفل تندی که در سرکه هست رو به اون اضافه کنین، خوب ترکیب کنین و با گرما متوسط به مدت یه الی دو دقیقه  بپزید.
  8. ترکیب آماده شده رو با چیپس ناچو به صورت گرم سرو کنین.