آموزشی

طرز تهیه سس سالسا

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

زمان کلی: ۳۵ دقیقه

مواد لازم واسه جفت و جور سالسای مکزیکی:

  • یه عدد فلفل دلمه ای سبز
  • یه دوم پیمانه پیاز خرد شده
  • دو یه دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • نمک واسه طعم بخشیدن
  • یه دوم قاشق چایخوری شکر
  • یه دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند
  • یه دوم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده(ارگانو)
  • یه قاشق چایخوری فلفل تند به همراه سرکه
  • سه و یه دوم قاشق چایخوری روغن واسه پخت

واسه سرو بهتره از چیپس ناچو استفاده شه.

روش درست کردن:

  1. یه دوم قاشق چایخوری روغن رو روی فلفلا بریزین و با چنگال اونو سوراخ کنین. روی شعله آتیش بذارین تا پوست اون تغییر رنگ دهد.
  2. اونو از روی شعله وردارین و در آب فرو ببرین. اجازه بدین کمی سرد شه.
  3. بعد از اینکه خنک شد، پوست اونو دربیارین و خرد کنین و کنار بذارین.
  4. سه قاشق چایخوری روغن رو تو یه ظرف نچسب گرما بدین، پیازها رو به اون اضافه کنین و روی حرارت متوسط به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدین.
  5. فلفلا رو به اون اضافه کنین و تفت بدین. اینکار رو به مدت یه الی دو دقیقه انجام بدین.
  6. گوجه فرنگی، نمک، شکر، پودر فلفل تند و پونه رو اضافه کنین و خوب هم بزنین. روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت بدین.
  7. فلفل تندی که در سرکه هست رو به اون اضافه کنین، خوب ترکیب کنین و با گرما متوسط به مدت یه الی دو دقیقه  بپزید.
  8. ترکیب آماده شده رو با چیپس ناچو به صورت گرم سرو کنین.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *