طرز تهیه سس ترش و شیرین

Colorful map pointer set on white background. Horizontal composition with copy space. Clipping path is included.

روش درست کردن سس ترش و شیرین

اگه به دنبال یه سس خوشمزه واسه نیمروی صبحونه تون هستین با ما همراه شید، با به کار گیری این سس ترش و شیرین می تونید یه طعم جدید تخم مرغ رو بچشید.

مواد لازم واسه ۶ نفر

  • ۱۲۵ میلی لیتر (نصف لیوان) روغن بادام زمینی
  • ۶ تخم مرغ
  • یه پیاز قهوه ای، نازک ورقه شده
  • یه قاشق سوپ خوری سس تند
  • ۱۲۵ میلی لیتر (نصف لیوان) آب
  • ۱ قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
  • یه قاشق سوپ خوری پودر تمبر هندی
  • دو برگ بوی خشک
  • فلفل (سفید) به مقدار لازم

دستورالعمل

قدم اول روغن بادام زمینی رو در ماهیتابه روی حرارت متوسط داغ کنین. یه تخم مرغ به اون اضافه کرده و واسه یه دقیقه (تا وقتی که طلایی و کمی برشته شه) اون رو بپزید. اون رو برگردونین و بذارین ۳۰ ثانیه دیگه هم بپزه. اون رو به یه بشقاب منتقل کرده و همین کار رو با تخم مرغ های دیگه هم تکرار کنین.

قدم دوم پیاز و سیر رو به ماهیتابه اضافه کنین. اونا رو واسه ۳ دقیقه همراه با هم زدن بپزید (تا وقتی که شروع به تغییر رنگ کنن). سس تند رو اضافه کرده و هم بزنین تا ترکیب شن. آب، شکر، تمبر هندی و برگ بوی رو اضافه کنین. اونا رو به نقطۀ جوش برسونین.

قدم سوم گرما رو کمتر کنین. تخم مرغ ها رو اضافه کنین و بذارین واسه ۳ دقیقه یا تا وقتی که سس غلیط شد، بمونه. به اون نمک و فلفل اضافه کنین و بعد اون رو در بشقاب سرو کنین.

روش درست کردن ۵ بهترین سس سالاد

روش درست کردن سس مایونز

آشپزی مدرن اختصاصی روش درست کردن شکل های جور واجور سس