آموزشی

طرز تهیه سس ترش و شیرین

روش درست کردن سس ترش و شیرین

اگه به دنبال یه سس خوشمزه واسه نیمروی صبحونه تون هستین با ما همراه شید، با به کار گیری این سس ترش و شیرین می تونید یه طعم جدید تخم مرغ رو بچشید.

مواد لازم واسه ۶ نفر

  • ۱۲۵ میلی لیتر (نصف لیوان) روغن بادام زمینی
  • ۶ تخم مرغ
  • یه پیاز قهوه ای، نازک ورقه شده
  • یه قاشق سوپ خوری سس تند
  • ۱۲۵ میلی لیتر (نصف لیوان) آب
  • ۱ قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
  • یه قاشق سوپ خوری پودر تمبر هندی
  • دو برگ بوی خشک
  • فلفل (سفید) به مقدار لازم

دستورالعمل

قدم اول روغن بادام زمینی رو در ماهیتابه روی حرارت متوسط داغ کنین. یه تخم مرغ به اون اضافه کرده و واسه یه دقیقه (تا وقتی که طلایی و کمی برشته شه) اون رو بپزید. اون رو برگردونین و بذارین ۳۰ ثانیه دیگه هم بپزه. اون رو به یه بشقاب منتقل کرده و همین کار رو با تخم مرغ های دیگه هم تکرار کنین.

قدم دوم پیاز و سیر رو به ماهیتابه اضافه کنین. اونا رو واسه ۳ دقیقه همراه با هم زدن بپزید (تا وقتی که شروع به تغییر رنگ کنن). سس تند رو اضافه کرده و هم بزنین تا ترکیب شن. آب، شکر، تمبر هندی و برگ بوی رو اضافه کنین. اونا رو به نقطۀ جوش برسونین.

قدم سوم گرما رو کمتر کنین. تخم مرغ ها رو اضافه کنین و بذارین واسه ۳ دقیقه یا تا وقتی که سس غلیط شد، بمونه. به اون نمک و فلفل اضافه کنین و بعد اون رو در بشقاب سرو کنین.

روش درست کردن ۵ بهترین سس سالاد

روش درست کردن سس مایونز

آشپزی مدرن اختصاصی روش درست کردن شکل های جور واجور سس

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *