آموزشی

طرز تهیه ساندویچ مرغ خوش طعم

مرغ علاوه بر اینکه طعم خوبی داره در بین شکلای جور واجور گوشت قیمتی منطقی داره و بالطبع پرمصرف تره. از ویژگیای دیگه مرغ پخت سریع اون هستش و به همین دلایل اونو به انتخاب اول ساندویچ دوستان تبدیل می کنه. در این دستور جفت و جور، روش جفت و جور ساندویچ مرغ که در بعضی از اغذیه فروشیا، غذای اول هستش آموزش داده می شه.

مواد لازم واسه ۴ نفر:

  •      سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
  •      سیر: ۲ حبه
  •      پیاز متوسط: یه عدد، چهار قاچ
  •      زردچوبه: یه قاشق چای خوری
  •      سس مایونز: ۶ قاشق غذاخوری
  •      سس خردل: یه قاشق غذاخوری
  •      آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  •      خیارشور متوسط: ۶ عدد، نگینی شده
  •      گوجه فرنگی متوسط: ۲عدد، ورقه ورقه شده
  •      کاهو: چند برگ
  •      نمک و فلفل مشکی: به اندازه لازم

روش جفت و جور:

  1. مرغ رو با سیر، پیاز و زردچوبه و ۷۵۰ میلی لیتر آب تو یه قابلمه روی شعله متوسط به جوش بیارین. بعد شعله رو کم کرده و در قابلمه رو ببندین و ۴۰ دقیقه اونو بپزید، بعد از قابلمه خارج کرده و پس از اینکه سرد شد، اونو خرد کنین.
  2. سس مایونز، سس خردل، آبلیمو و خیارشور رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اونو اندازه کنین و با مرغ خرد شده مخلوط کرده و در دمای محیط ۳۰دقیقه کنار بذارین تا طعم بگیره.
  3. مرغ و سس رو با چیپس، گوجه فرنگی و کاهو  داخل نون قرار داده و سرو کنین.

نکات:

  1. به مایه مرغ شکلای جور واجور سبزیجات مانند نخودفرنگی کاپاریس و سبزیجات معطر ساطوری شده اضافه کنین.
  2. می تونین آب مرغ رو با سیب زمینی آبپز، خیار نگینی و مرغ مخلوط کرده و ساندویچ جدیدی درست کنین. هم اینکه می تونین از ادویه هندی هم واسه معطر کردن این ساندویچ استفاده کنین.
  3. به جای کاهو و گوجه فرنگی می تونین از پیاز و جعفری استفاده کنین.

آموزش آشپزی با گوشت مرغ (۸ اشتباه عادی)

روش درست کردن بال مرغ کبابی خوشمزه

آشپزی مدرن غذا با مرغ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *