آموزشی

طرز تهیه سالاد لبو و گردو

این سالاد اروپاییه و در اون از چغندر ، گردو و منداب استفاده شده و طعمی جذاب و تازه واسه ما ایرانیا داره پیشنهاد می کنم حتی واسه یه بار هم شده این سالاد خوش طعم رو تجربه کنین.

مواد اولیه :

دستور اصلی واسه ۴ نفر جفت و جور شده می تونین به یه نسبت مواد رو کاهش یا زیاد کنین.

  • سه عدد چغندر بزرگ ، پوست کنده و مکعبی برش داده شده
  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • نصف قاشق چای خوری نمک بزرگ
  • یه چهارم قاشق چای خوری فلفل مشکی
  • یه دسته منداب (یه گیاه خوراکی یه ساله س که بومی مناطق مدیترانه س و از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران(روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان) پیدا می شه) به صورت خرد شده
  • یه سوم فنجون گردو
  • یه چهارم فنجون سرکه

روش درست کردن :

اول فر رو در دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم .

چغندر ، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری ، ¼ قاشق چای خوری نمک و ۱/۸ قاشق چای خوری فلفل مشکی رو تو یه فول با هم مخلوط می کنیم و درون فر کبابی می کنیم به مدت ۴۰ دقیقه بعد چغندر بو داده ( لبو ) ها رو با منداب و گردو ها مخلوط می کنیم و سرکه ، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری، ¼ قاشق چای خوری نمک و فلفل ۱/۸ قاشق چای خوری رو تو یه ظرف مخلوط می کنیم حال می تونیم این سالاد خوش طعم و سالم رو سرو کنیم و از خوردنش لذت ببریم.

روش درست کردن سالاد سبزیجات کبابی

روش درست کردن سالاد بادمجان و عدس + سس ماست

روش درست کردن شکل های جور واجور سالاد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *