آموزشی

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

roasted-root-salad طرز تهیۀ سالاد سبزیجات کبابی

این سالادی که قراره طرز تهیۀ اون رو به شما یاد بدیم، در عین حالا که بسیار ساده آماده می شه، قیافه و مزۀ فوق العاده ای هم داره. این بدون هیچ سختی ای می تونه لذت غذای اصلی شما رو چند برابر کنه. پس پیشنهاد می کنیم اون رو از دست ندین.

مواد لازم

  • ۲ سیب زمینی شیرین بزرگ
  • ۴ شقاقل بزرگ
  • ۶ چغندر متوسط
  • ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ۱ و ¾ قاشق چای خوری نمک
  • یه قاشق چای خوری فلفل
  • ½ لیوان سس مخلوط روغن زیتون و سرکه بالزامیک
  • یه قاشق سوپ خوری جعفری تازۀ خرد شده
  • یه قاشق سوپ خوری ترب کوهی
  • یه قاشق چای خوری خردل
  • منداب تازه

دستور جفت و جور سالاد سبزیجات کبابی:

  1. فر رو به دمای ۴۰۰ درجه برسونین. سیب زمینی ها رو پوست بگیرین و اونا رو به صورت مکعب های ۲ سانتی خرد کنین. شقاقلا رو پوست بگیرین و اونا رو به صورت قاچ های ۱.۵ سانتی در بیارین. چغندر ها رو هم پوست بگیرین و اونا رو به قاچ های ۱.۵ سانتی تقسیم کنین.
  2. سیب زمینی و شقاقل های خرد شده رو همراه با دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون تو یه کاسه بزرگ بریزین. یه لایه از این ترکیب رو در ماهیتابه ای که تا حدی اون رو به روغن آغشته کرده اید، پخش کنین. ۱ و ¼ قاشق نمک و ½ قاشق فلفل روی اون بپاشید.
  3. چغند ها رو با ۱ قاشق باقیمونده از روغن زیتون قاطی کنین. یه لایه از این چغندرها بروی یه فویل آلومینیومی هم اندازۀ ماهیتابه خود درست کنین و اون رو روی لایۀ اول بذارین. باقیماندۀ نمک و فلفل رو بروی اون بپاشید.
  4. در دمای ۴۰۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه (یا تا وقتی که نرم شدن) اونا رو بپزید. بعد بذارین به طور کامل سرد شه (که حدودا ۲۰ دقیقه زمان میبره).
  5. در همین حال، سه سبزی بعدی رو با سس خود هم بزنین. سبزیجات رو تو یه کاسۀ بزرگ بذارین و به اندازه مورد علاقۀ خود سس آماده شده رو بروی اونا بریزین. به آرومی اون رو تکون بدید تا روی سبزیجات رو بگیرین. سالاد شما آماده س. می تونین با تزئینات منداب و با همون دمای اتاق یا به صورت سرد اون رو سرو کنین.

روش درست کردن سالاد بادمجان و عدس + سس ماست

سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک

آشپزی مدرن اختصاصی روش درست کردن شکل های جور واجور سالاد روش درست کردن شکل های جور واجور کباب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *