آموزشی

طرز تهیه سالاد بادمجان و عدس + سس ماست

شکل های جور واجور سالاد با بادمجان eggplant-and-lentil-salad-with-yoghurt-dressing

سریع، ساده، مقوی و خوشمزه! این سالاد واقعا یکی از بهترین ها هستش.

مواد لازم واسه ۴ نفر:

  • ۴ بادمجان کوچیک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت ۵ میلی متر
  • روغن زیتون واسه روی سالاد
  • ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی های گیلاسی
  • یه حبه سیر کوچیک، له شده
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز بو داده
  • آب گرفته شده از نصف یه لیمو
  • ½ لیوان ماست غلیظ بدون آب
  • ۴۰۰ گرم عدس، شسته و آبکش شده
  • ½ لیوان دانۀ کاج
  • ½ لیوان برگ های جعفری
  • ۲ لیوان پر از برگ های بچه اسفناج
  • نون لواش، واسه سرو کردن

دستور جفت و جور سالاد بادمجان

  1. کباب پز رو روی دمای بالا تنظیم کنین. برش های بادمجان رو با ملایمت به روغن زیتون آغشته کنین و اونا رو همراه با گوجه فرنگی های گیلاسی تو یه سینی طبخ بزرگ بذارین. واسه ۳ تا ۴ دقیقه اونا رو در زیر کباب پز بپزید تا وقتی که بادمجان ها کمی رنگ گرفته ان و گوجه فرنگی ها شروع به پلاسیده شدن کنن. گوجه ها رو خارج بکنین و بغل دستی بذارین. برش های بادمجان رو پس فرستاده و واسه ۲ تا ۳ دقیقه دیگه اونا رو بپزید، بعد به بغل دستی بذارین.
  2. در اینحال، سیر له شده، فلفل قرمز بوداده، آبلیمو و ماست رو تو یه کاسه کوچیک ترکیب کنین. طبق سلیقه خود به اون ادویه اضافه کنین.
  3. بادمجان، گوجه فرنگی، عدس ، دانه کاج، جعفری و اسفناج رو تو یه کاسه با هم ترکیب کنین. طبق سلیقه خود به اون ادویه اضافه کنین. این سالاد رو در بشقاب ها تقسیم کنین، بعد همراه با ماست بروی اون و نون لواش کنار اون سرو کنین.

روش درست کردن ساندویچ بدون گوشت بادمجان و پنیر بز

روش درست کردن بادمجان پارمسان

آشپزی مدرن اختصاصی روش درست کردن شکل های جور واجور سالاد غذا با بادمجان غذاهای گیاهی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *