آموزشی

طرز تهیه سالاد استانبولی

روش درست کردن سالاد استانبولی

مواد لازم (واسه ۴ نفر) :

سیب زمینی اسلامبولی خرد شده به قطعات متوسط=۴۵۰ گرم

لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات بزرگ=۱ پیمانه

نمک=یه چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون=۳ قاشق سوپخوری

موسیر خرد شده=یه عدد

سرکه سفید یا قرمز=۲ قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده=۲ قاشق سوپخوری

خردل=۲ قاشق سوپخوری

رزماری (اکلیل کوهی) تازه=۱ قاشق سوپخوری یا یه چهارم قاشق چایخوری رزماری خشک

نمک=یه هشتم قاشق چایخوری

پودر فلفل مشکی =یه هشتم قاشق چایخوری

زیتون هسته گرفته دونیم شده=یه چهارم پیمانه

روش درست کردن:

سیب زمینیها رو تو یه ظرف مناسب و قابل استفاده در مایکروفر قرار می دیم. لوبیا سبز رو روی اون ریخته و یه چهارم قاشق چایخوری نمک رو روی اون میپاشیم. روی ظرف رو بسته و مواد رو با قدرت ۱۰۰% (high) به مدت ۷ تا ۹ دقیقه در اجاق مایکرویو میپزیم. این مخلوط رو یه با به هم زده و آب اضافه اونو میگیریم. واسه سس، روغن زیتون، موسیر، سرکه، جعفری، خردل، رزماری و یه هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل رو تو یه ظرف با درب محکم میریزیم و خوب تکون می دیم. مخلوط سیب زمینی، سس و زیتونها رو تو یه ظرف مناسب ریخته و به آرومی مخلوط میکنیم. این سالاد رو میتونیم به صورت گرم یا سرد سرو کنین.

 

جمع آوری: آلامتو

 

بازنشر روش درست کردن شکل های جور واجور سالاد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *