طرز تهیه رول کلم – آشپزی با کلم و گوشت بوقلمون

Circular Arrows Diagram with PLAN PREPARE PRACTICE Words - 3D Rendering

روش درست کردن رول کلم

چجوری یه غذای خوشمزه با چاشنی کلم درست کنیم؟ در این دستور آشپزی شما با روش درست کردن یه غذای مقوی آشنا میشین.

مواد لازم:

  • یه عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • یه قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۹۰۷ گرم گوشت بوقلمون
  • ۱۳۶۰ گرم کلم
  • سس گوجه فرنگی
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • یه پیمانه برنج قهوه ای
  • یه و یه چهارم پیمانه آب
  • دو قاشق چایخوری نمک
  • یه دوم قاشق چایخوری فلفل مشکی
  • سبزیجات تازه و ماست یونانی

روش درست کردن:

  1. ماهیتابه  رو روی حرارت متوسط گرم کنین. کمی روغن به اون اضافه کنین. پیاز رو به اون اضافه کنین و تفت بدید. گرما رو کمی بلند کنین و گوشت بوقلمون رو به اون اضافه کنین و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
  2. گرما رو کم کنین. کلم رو به ظرف اضافه کنین و اجازه بدید چند دقیقه بپزه. سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، برنج، آب، نمک، فلفل رو اضافه کنین و هم بزنین. اجازه بدید بجوشه و بعد گرما رو کمتر کنین. به مدت یه ساعت بپزید. اگه برنج نپخته بود به اون یه چهارم پیمانه آب اضافه کنین و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگه بپزید. با ماست و سبزیجات دیگه سرو کنین.

اطلاعات تغذیه ای:

  • کالری:۴۰۰.۱
  • کلسترول:۶۰ میلی گرم
  • سدیم:۷۹۱.۷ میلی گرم
  • کربوهیدرات:۴۵.۴ گرم
  • فیبر:۹.۷ گرم
  • پروتئین:۴۳.۸ گرم

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی روز غذا با بوقلمون