آموزشی

طرز تهیه دلمه گیاهی خوشمزه

روش درست کردن دلمه

دلمه یکی از غذاهای محبوب سفره های ایرونی است و میشه اونو جزو غذاهای سالم هم قرار داد. در این آموزش آشپزی می خوایم شمارو با روش درست کردن یه دلمه خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:

  • بادنجان= ۲عدد متوسط
  • کدو=۳ عدد متوسط
  • پیاز =۱ عدد متوسط
  • برنج آبکش شده=۱ لیوان
  • سبزیجات معطر( تره، کشنیز، ترخون، مرزه، شید، جعفری)=از هر کدوم ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه بزرگ=۳ عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ=۳ عدد
  • نمک و فلفل= به اندازه دلخواه
  • رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذا خوری

 

روش درست کردن:

تموم سبزیجات رو بخوبی می شوییم. سر فلفل دلمه رو از حد ۱ الی ۲ سانتی متری اون بریده، داخل اون رو خالی کرده و واسه ۱ دقیقه در آب در حال جوشیدن قرار می دیم تا تلخی اون گرفته شه. سر گوجه فرنگی رو هم بریده و داخل اون رو با یه قاشق طوری خالی می کنیم که یکم از گوشت اون بمونه. مواد داخل گوجه رو خرد کرده و نگه می داریم.

کدو و بادنجان و پیاز رو پوست کنده و به قطعات مربع شکل کوچیک تقسیم می کنیم و دا داخل ظرفی ریخته و داخل گوجه فرنگی رو هم با این اضافه می کنیم. سبزیا رو هم ریز خرد کرده و به همراه برنج آبکش شده اضافه کرده و نمک و فلفل می زنیم و از این مواد داخلی فلفل دلمه و گوجه فرنگیای خالی شده ریخته و خوب فشار می دیم.

در قابلمه مناسبی که گنجایش ۳ فلفل و ۳ گوجه رو داشته باشه ولی مواد آزادی حرکت نداشته باشن ۲ لیوان آب و رب گوجه فرنگی رو ریخته و دلمه ها رو قرار داده و در اون رو می بندیم و اجازه می دیم ۲-۳ ساعت با شعله ملایم بپزه. اگه مایل باشین می تونین در آخر یکم روغت کنجد هم اضافه کنین.

 

دستور پخت کوفته تبریزی

روش درست کردن قطاب یزدی

روش درست کردن شکل های جور واجور دلمه غذاای ایرونی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *