آموزشی

طرز تهیه خورش ناردون ویژه شب یلدا

هر جای ایران که باشیم، انار یکی از میوه های اصلی شب یلداست. اما اگه تو شمال کشور و تو مازندران باشیم، غذای اصلی شام یلدا هم با انار درست می شه. “کرک انار تیم پهلو” اسم این غذاس و چون جز شمالیا کسی نمی تونه اسمش رو سریع به یاد بیاره، به اسم خورش ناردون هم معروف شده. این غذا با مرغ یا با گوشت پرندههای بومی مثل اردک و مرغابی درست می شه.

اگه می خواین این غذا رو شب یلدا درست کنین به این مواد نیاز دارین:

  •     یه مرغ چاق و چله
  •     یه پیاز بزرگ
  •     سه تا انار ترش دون شده
  •     ادویه (فلفل، زردچوبه، دارچین) و نمک
  •     اگه دوست داشته باشین مقداری بادمجون سرخ شده واسه کنار غذا

روش درست کردن:

– مرغ رو با کمی ادویه، پیاز و یه حبه سیر بپزید. تو این مدت پیاز رو ریز و سرخ کنین و وقتی پیاز طلایی شد دونهای انار رو بریزین توش و تفت بدین، اگه انارتون به اندازه کافی سرخ نبود، می تونین یه قاشق رب انار یا رب گوجه فرنگی بهش اضافه کنین.

– حالا مرغ پخته شده رو توی فر بذارید یا سرخ کنین.

– بذارید مایه انار تون آروم بپزه و غلیظ بشه. واسه اینکه رنگ خورش تغییر نکنه روی تابه در نذارید. غلظت آب خورش باید مثل فسنجون بشه.

– وقتی خورش جا افتاد اونو کف ظرف بریزین و مرغ رو روش بذارید. اگه دوست داشته باشین، می تونین بادمجونای سرخ شده رو هم کنارش بچینید.

آموزش آشپزی شب یلدا غذای مخصوص واسه شب یلدا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *