طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه و تند

Digital transformation concept. Binary code. Programming.

Spicy Okra Stew روش درست کردن خورش بامیه خوشمزه و تند

بهترین غذایی که با بامیه می تونین درست کنین خورش بامیه است که در این دستور پخت به اون میپردازیم.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و شکلای جور واجور ادویه جات درست می شه. خورش بامیه رو هم می تونین با نون بخورین و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند رو اینجا یاد بگیرین.

تعداد سرو: ۳ نفر

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم:

  • بامیه: ۲۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
  • بادام هندی: ۵ الی ۱۰ عدد
  • فلفل تند سبز: ۱ عدد
  • زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • کشک: ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • پودر گشنیز و زیره: ۲ قاشق چای خوری
  • زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
  • دانه رازیانه: ¼ قاشق چای خوری
  • برگ گشنیز خرد شده: ۱ و ½ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری + ۱و ½ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم

دستور جفت و جور:

بادام هندیا رو آسیاب کنین. بعد فلفل سبز، زنجبیل و سیر رو آسیاب کنین و کنار بذارین. در آخر گوجه فرنگیا رو در همون ظرف آسیاب پوره کنین و جداگونه کنار بذارین.

سر و ته بامیه ها رو بزنین و در اندازه های ۳ سانتیمتری نصف کنین. ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن رو داخل تاوه بریزین و داغ کنین. بعد بامیه ها رو در روغن بریزین و مقداری نمک روی اون بریزین.

روش درست کردن خورش بامیه خوشمزه و تند

بامیه ها رو سرخ کنین تا کمی تیره و اندازه اونا کوچیک شه. گاز رو خاموش کنین و بامیه ها رو در ظرف دیگری بریزین.

۲ قاشق غذاخوری روغن رو در همون تاوه بریزین. دانه های رازیانه رو به اون اضافه کنین. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد پیاز خرد شده رو اضافه کنین و تا وقتی که به رنگ قهوه ای روشن شدن ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر رو اضافه کنین و به مدت ۱ دقیقه تفت بدین.

بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنین و بذارین تا وقتی که روغن از گوجه ها جدا شد بجوشه.

پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه رو اضافه کنین و خوب هم بزنین.

کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده رو اضافه کنین و خوب هم بزنین.

روش درست کردن خورش بامیه خوشمزه و تند

در آخر بامیه ها رو اضافه کنین و هم بزنین.

بعد بذارین به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزه.

گاز رو خاموش کنین و خورش رو در ظرف دیگری بریزین. روی اونو با برگ گشنیز تزئین کنین و تا وقتی که غذا گرمه سرو کنین.

روش درست کردن خورش گیاهی خوشمزه

دستور پخت خورشت لوبیای سفید، بوقلمون و کلم پیچ

شکلای جور واجور غذا با بامیه بدونیم روش درست کردن شکلای جور واجور خورش