طرز تهیه خورش بامیه به سبک جنوبی ها

روش درست کردن خورش بامیه به سبک جنوبیا

اگه هوس یه غذای تابستونی و تند و تیز کردین این خورش رو امتحان کنین.

خورش بامیه

مواد لازم واسه شش نفر

بامیه ریز                              یک و نیم کیلوگرم

گوشت خورشی                 ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی                       یه کیلو (یا رب گوجه فرنگی؛ ۳ قاشق غذاخوری)

تمبر هندی                         ۳۰۰ گرم (یه بسته)

پیاز بزرگ                             ۲ عدد

سیر                                    یه بوته

زردچوبه                               ۲ قاشق مرباخوری

ادویه                                   یه قاشق مرباخوری

فلفل                                  یه دوم قاشق مرباخوری

روغن مایع                           به مقدار لازم

روش جفت و جور

۱- اول تمبر هندی رو در کاسه مناسب ریخته، روی اون آب کتری سرد شده بریزین؛ اونو بار گذاشته و اجازه بدین تا خیس بخوره.بعد پیازها رو پوست گرفته و بعد از شستن به صورت خلالی خرد کنین. گوشت خرد شده رو هم بشورید و داخل سبدی بریزین و اجازه بدین تا آب اضافی اون خارج شه. در این فاصله بوته سیر رو داخل کاسه ای شامل آب سرد خیس کنین.

۲- تو یه قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت بذارین. بعد از داغ شدن روغن، پیاز رو داخل روغن ریخته و اجازه بدین تا طلایی شه. حالا زرد چوبه رو به اون اضافه کرده و بعد از تفت دادن، تیکه های گوشت رو بندازین و همراه با پیاز تفت بدین.

۳- سیره ها رو پوست گرفته، به همراه زردچوبه و فلفل و ادویه از راه هاون بکوبید و بعد اونو داخل گوشت در حال سرخ شدن بریزین و با اون تفت بدین. حالا گوجه فرنگیا رو رنده کرده، داخل قابلمه اضافه کنین تا همراه گوشت کمی سرخ شن. بعد یه لیوان آب جوشیده سرد شده رو داخل قابلمه بریزین، در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین تا گوشت پخته شه.

نکته

اگه می خواین از رب استفاده کنین، اول رب رو در روغن گوشت تفت داده و بعد یک و نیم لیوان آب اضافه کنین.

۴- در این فاصله بامیه ها رو شسته و واسه اینکه له نشه، اونا رو به صورت کله قندی برش بدین. بعد از اون که گوشت پخته شد، بامیه ها رو داخل قابلمه بریزین و بذارین تا همراه گوشت و سیر و پیاز و گوجه فرنگی یا رب کمی بپزه.

۵- در مراحل آخر پخت، تمبر هندی رو از صافی عبور بدین و شیره صاف شده رو داخل قابلمه بریزین و بعد از اون که خورش جا افتاد، شعله رو خاموش کنین.

نکته ۱: با در نظر گرفتن این که تمبر هندی شوره از صاف کردن نمک در مرحله اول پخت جلوگیری کنین.

نکته ۲: از تمبر هندی ای استفاده کنین که رنگ اون روشن باشه وگرنه رنگ خورش تیره می شه.

نکته ۳: این خورش نباید خیلی آبکی باشه؛ پس، از اضافه کردن آب زیاد دوری کنین.

روش درست کردن خورش گیاهی خوشمزه

روش درست کردن خورش بامیه خوشمزه و تند

شکلای جور واجور غذا با بامیه روش درست کردن شکلای جور واجور خورش غذاای ایرونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *