
تغییری باحال در دستور پخت برنج ؛ اگه از طرز پخت همیشگی برنج خود خسته شدین پس حتما این رو حتما اجرا کنین.
مواد لازم مخصوص ۶ نفر :
- ۱/۲ فنجون بادام زمینی خلال
- ۲ فنجون آب مرغ پخته
- ۱/۲ فنجون برنج قهوه ای خام
- ۱/۲ فنجون برنج وحشی(مشکی) خام
- ۳ قاشق سوپ خوری کره
- ۳ عدد پیاز خرد شده به ابعاد ۱و نیم سانتی
- ۱ قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
- ۱ فنجون کرن بری خشک شده
- ۲/۳ فنجون قارچ تازه و خرد شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره پرتقال
- نمک و فلفل جهت مزه دار کردن
همه موارد رو چک کنین تا چیزی از قلم نیفتد
زمان آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱ ساعت و نیم ساعت
آماده سازی مواد تا سرو : ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
www.ALAMTO.com
روش درست کردن
باداما رو روی کاغذ فر خشک بذارین، احتیاجی نیس که کاغذ رو چرب کنین. در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بذارین تا برشته شن.
آب مرغ، برنج قهوه ای و برنج جنگلی رو در قابلمه ای با هم مخلوط کنین و بذارین تا بپزن. دمای زیر اجاق گاز رو کم کنین، درب ظرف رو بپوشونین و اجازه بدین به مدت ۴۵ دقیقه پخته شن تا وقتی که برنجا تقریبا نرم شده و آب مرغ جذب برنجا شه.
در قابلمه ای متوسط، کره رو در دمای تقریبا بالا ذوب کنین. پیازها و شکر قهوه ای رو اضافه کنین. اونا رو سرخ کنین تا کره جذب پیازها و شکر شه و پیازها تغییر رنگ بدن و نرم شن. درجه گرما گاز رو کم کنین و پیازها رو به مدت ۲۰ دقیقه دیگه سرخ کنین تا اینکه به رنگ کاراملی بدل شن.
کرن بریا و قارچ رو تفت بدین و درب ظرف رو گذاشته و اجازه بدین به مدت ۱۵ دقیقه بپزن تا کرن بریا پف کنن. بادام و عصاره پرتقال رو اضافه کنین و تفت بدین، بعد این مخلوط رو به برنجایی که از قبل پخته بودین اضافه کنین. نمک و فلفل رو اضافه کنین تا طعم دار شن.
Leave a Reply