آموزشی

طرز تهیه خوراک میگو زعفرانی

میگو یکی از منابع مهم فسفره و خوردن اون به شما پیشنهاد می شه.

 

مواد لازم :

  • یه قاشق غذا خوری کره
  • یه عدد پیاز بزرگ نازک خرد شده
  • شش عدد قارچ ، تیکه تیکه شده
  • یه قاشق چای خوری شکر قهوه ای
  • ۳۰۰ گرم سیب زمینی
  • ۲۰ عدد میگو متوسط پوست کنده شده
  • سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب
  • یه قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • مقدار کمی زعفران ( یه نیشگون )
  • دو قاشق غذا خوری خرد شده ریحان تازه
  • یه چهارم فنجون رنده شده پنیر پارمسان

روش درست کردن :

کره رو تو یه ماهیتابه ذوب می کنیم و پیاز ، قارچ و شکر قهوه ای رو درونش تفت می دیم تا پیاز به رنگ قهوه ای تبدیل شه که حدودا ۱۰ دقیقه زمان میبره.

یه قابلمه رو از آب پر کرده و بعد سیبزمینیا رو درون قابلمه ریخته و ۳ دقیقه اجازه می دیم بجوشه و بعد تخلیه کنین.

حال یه ماهیتابه میاریم و میگوا رو درونش ریخته و حدود ۵ دقیقه بعد از اضافه کردن پیاز روی حرارت متوسط تفت می دیم تا رنگ شفاف صورتی رنگی پیدا کنه بعد خامه ترش ، فلفل قرمز و زعفران رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا بجوش آید و غل ریز بزنه.

بعد سیب زمینیا رو به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگوا در ظرف می کشیم و به سلیقه خود تزئین کنین.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *