طرز تهیه خوراک مرغ هندی با سس گوجه

Airport guideline arrow with gap for own content leading forward

Indian-Tomato-Chicken

تیکه های مرغ رو با ادویه های خوش عطر و بو مانند زردچوبه، هل و میخک مخلوط کنین، بعد در سس گوجه فرنگی بجوشونین. این غذای محبوب خونواده هاست. من حتی بعضی وقتا این غذای کوتاه رو واسه مهمانان به عنوان عصرانه سرو می کنم. همه درباره روش درست کردن اون ازم سوال می کنن. خوراکیست که روند پختی بسیار ملایمی داره. پس ما همراه شید با این خوشمزه و مقوی.

مواد لازم:

  • ۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
  • ۴ حبه سیر، خردشده
  • ۱ تیکه زنجبیل تازه
  • ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق چایخوری پودر زیره ی سبز
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل مشکی
  •  قاشق چایخوری پودر هل ½
  • ۱ تیکه (۳ سانت) چوب دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
  • ۲ عدد برگ بو
  • ¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
  • ۶ تیکه ران مرغ، بدون پوست
  • ۱ قوطی (۴۵۵ گرم) گوجه فرنگی پوست کنده، خردشده

روش درست کردن:

  1. پیاز، سیر و زنجبیل رو درون غذاساز ریخته و هم بزنین تا نرم شن. روغن رو در قابلمه ای بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنین، بعد مخلوط سیر و پیاز و زنجبیل که خمیری شکل شده رو درون روغن ریخته به مدت ۱۰ دقیقه همیشه هم بزنین تا سرخ شن.
  2. زیره سبز، زردچوبه، نمک، دارچین، میخک و جوز هندی رو به اونا اضافه کنین. به مدت ۱ تا ۲ دقیقه مواد رو هم بزنین و به طور کامل سرخ کنین. تیکه های مرغ رو درون قابلمه ریخته و همه مواد رو با مرغ خوب مخلوط کنین تا ادویه ها خوب با مرغ ترکیب شن.
  3. دوباره به مدت ۴ دقیقه سرخ کنین، بعد گوجه ها رو روی اون ریخته و هم بزنین. گرما رو کم کنین و اجازه بدید بین ۱ تا ۲ ساعت جوش بخورند یا تا وقتی که روغن از آب مواد جدا شه (روغن بندازه). بعضی وقتا مواد رو هم بزنین. (به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین که اگه درب ظرف رو نذارین ، آب غذا کشیده شده و سس اون غلیظ می شه؛ یا به اون آب بیافزائید یا درب ظرف رو بذارین.)