آموزشی

طرز تهیه خوراک مرغ ترد

روش درست کردن خوراک مرغ ترد

امروز واسه شما عزیزان در مجله آشپزی آلامتو ، روش درست کردن مرغی متفاوت آماده کرده ایم که بسیار خوشمزه و ترده . به شما پیشنهاد می کنیم حتما این غذا رو جفت و جور کنین و از خوردن اون لذت ببرین.

مواد لازم :

  • یه قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری زیره
  • نصف قاشق چای خوری مریم گلی خشک شده
  • یه چهارم قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • یه چهارم قاشق چای خوری تخم گشنیز
  • یه چهارم قاشق چای خوری رزماری خشک شد
  • دو قاشق غذا خوری فلفل قرمز
  • دو قاشق چای خوری پودر سیر
  • دو قاشق چای خوری آرد همه منظوره
  • یه قاشق چای خوری پودر پیاز

  • پنج قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • یه جوجه متوسط

روش درست کردن :

اول فر رو روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد ( ۴۴۰ درجه فارنهایت ) قرار می بدیم.

نمک ، زیره ، مریم گلی ، رازیانه ، گشنیز و رزماری درون ظرف می ریزیم و می کوبیم و به هم می زنیم بعد مخلوط ادویه ها رو اضافه می کنیم.

پس از اون فلفل قرمز ، پودر سیر ، آرد و پودر پیاز رو اضافه می کنیم و به هم می زنیم و درون روغن نباتی می ریزیم و به صورت خمیر در می بیاریم و صاف می کنیم.

مرغ رو درونش می خوابانیم و درون فر قرار می بدیم و درجه فر رو به ۷۵ درجه سانتی گراد کاهش می بدیم و اجازه می بدیم یه ساعت پخته شه بعد می تونیم برش بدیم و سرو کنیم.

آموزش آشپزی با گوشت مرغ (۸ اشتباه عادی)

روش درست کردن بال مرغ کبابی خوشمزه

غذا با مرغ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *