طرز تهیه خوراک مرغ ترد

روش درست کردن خوراک مرغ ترد

امروز واسه شما عزیزان در مجله آشپزی آلامتو ، روش درست کردن مرغی متفاوت آماده کرده ایم که بسیار خوشمزه و ترده . به شما پیشنهاد می کنیم حتما این غذا رو جفت و جور کنین و از خوردن اون لذت ببرین.

مواد لازم :

  • یه قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری زیره
  • نصف قاشق چای خوری مریم گلی خشک شده
  • یه چهارم قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • یه چهارم قاشق چای خوری تخم گشنیز
  • یه چهارم قاشق چای خوری رزماری خشک شد
  • دو قاشق غذا خوری فلفل قرمز
  • دو قاشق چای خوری پودر سیر
  • دو قاشق چای خوری آرد همه منظوره
  • یه قاشق چای خوری پودر پیاز

  • پنج قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • یه جوجه متوسط

روش درست کردن :

اول فر رو روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد ( ۴۴۰ درجه فارنهایت ) قرار می بدیم.

نمک ، زیره ، مریم گلی ، رازیانه ، گشنیز و رزماری درون ظرف می ریزیم و می کوبیم و به هم می زنیم بعد مخلوط ادویه ها رو اضافه می کنیم.

پس از اون فلفل قرمز ، پودر سیر ، آرد و پودر پیاز رو اضافه می کنیم و به هم می زنیم و درون روغن نباتی می ریزیم و به صورت خمیر در می بیاریم و صاف می کنیم.

مرغ رو درونش می خوابانیم و درون فر قرار می بدیم و درجه فر رو به ۷۵ درجه سانتی گراد کاهش می بدیم و اجازه می بدیم یه ساعت پخته شه بعد می تونیم برش بدیم و سرو کنیم.

آموزش آشپزی با گوشت مرغ (۸ اشتباه عادی)

روش درست کردن بال مرغ کبابی خوشمزه

غذا با مرغ

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*