
امروز واسه شما عزیزان در مجله آشپزی آلامتو ، روش درست کردن مرغی متفاوت آماده کرده ایم که بسیار خوشمزه و ترده . به شما پیشنهاد می کنیم حتما این غذا رو جفت و جور کنین و از خوردن اون لذت ببرین.
مواد لازم :
- یه قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چای خوری زیره
- نصف قاشق چای خوری مریم گلی خشک شده
- یه چهارم قاشق چای خوری دانه رازیانه
- یه چهارم قاشق چای خوری تخم گشنیز
- یه چهارم قاشق چای خوری رزماری خشک شد
- دو قاشق غذا خوری فلفل قرمز
- دو قاشق چای خوری پودر سیر
- دو قاشق چای خوری آرد همه منظوره
- یه قاشق چای خوری پودر پیاز
- پنج قاشق غذاخوری روغن نباتی
- یه جوجه متوسط
روش درست کردن :
اول فر رو روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد ( ۴۴۰ درجه فارنهایت ) قرار می بدیم.
نمک ، زیره ، مریم گلی ، رازیانه ، گشنیز و رزماری درون ظرف می ریزیم و می کوبیم و به هم می زنیم بعد مخلوط ادویه ها رو اضافه می کنیم.
پس از اون فلفل قرمز ، پودر سیر ، آرد و پودر پیاز رو اضافه می کنیم و به هم می زنیم و درون روغن نباتی می ریزیم و به صورت خمیر در می بیاریم و صاف می کنیم.
مرغ رو درونش می خوابانیم و درون فر قرار می بدیم و درجه فر رو به ۷۵ درجه سانتی گراد کاهش می بدیم و اجازه می بدیم یه ساعت پخته شه بعد می تونیم برش بدیم و سرو کنیم.
Leave a Reply