طرز تهیه خوراک مرغ بختیاری

Businessman hands hold a five-star gold shape. The best excellent business services rating customer experience concept

روش درست کردن خوراک مرغ بختیاری

مواد لازم :

مرغ بدون پوست و ریز خرد شده= ۱ عدد متوسط

پیاز متوسط= ۴ عدد

نمک زرد چوبه زعفران کاری= به مقدار لازم

ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )= ۲ پیمانه

روغن =به مقدار لازم

روش درست کردن :

اول تو یه قابلمه روغن ریخته و پیازا رو که با رنده ریز رنده کردیم اضافه و تفت می دیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون رو با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت میجوشونیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغای تیکه شده رو به پیازها که طلایی شدن اضافه و تفت می دیم کمی که سرخ شدن نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده رو اضافه و به طور کاملَ تفت میدیم و ترشی ناردون رو اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه رو می ذاریم تا با گرما کم پخته و آب اون بخار شه .

نکته:این خوراک مرغ بختیاری که مزه ترش داره خیلی کم آب و خوشمزه س که از خاله جونم یاد گرفتم ممنون خاله منیژه!

جمع آوری: آلامتو

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی ایرونی بازنشر غذاای ایرونی