
مواد لازم :
مرغ بدون پوست و ریز خرد شده= ۱ عدد متوسط
پیاز متوسط= ۴ عدد
نمک زرد چوبه زعفران کاری= به مقدار لازم
ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )= ۲ پیمانه
روغن =به مقدار لازم
روش درست کردن :
اول تو یه قابلمه روغن ریخته و پیازا رو که با رنده ریز رنده کردیم اضافه و تفت می دیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون رو با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت میجوشونیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغای تیکه شده رو به پیازها که طلایی شدن اضافه و تفت می دیم کمی که سرخ شدن نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده رو اضافه و به طور کاملَ تفت میدیم و ترشی ناردون رو اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه رو می ذاریم تا با گرما کم پخته و آب اون بخار شه .
نکته:این خوراک مرغ بختیاری که مزه ترش داره خیلی کم آب و خوشمزه س که از خاله جونم یاد گرفتم ممنون خاله منیژه!
جمع آوری: آلامتو
Leave a Reply